Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
Én a harmadik képen a bugyid elején azt a kis vágányt azt szívesen megnézném, meg is nyalogatnám....
Te egy nagyon csinos kis buksza vagy, és megdöngetnélek szívesen..már bocs, de a képeid ezt hozzák ki egy normális férfiemberből...
Melled mekkora? Arról nem küldenél képet?
háát csajszikáám ugyanilyen alakom van :OO hány kg vagy? egyébként anya azt mondta nekem, hogy az ideális testsúlyú lányokon maximum 4-5 kg felesleg van, nem tíz...valószínű, hogy te is így vagy vele...ugyanilyenek a lábaim, a hasam...:) tehát ne fogyózz, és elég szép sportteljesítményed van, ahogy olvastam. én csak táncoltam és azt mndják, hogy hízásra hajlamos vagyok, de ez nem igaz mert akkor már messze járnék a kilókban ;)) egyébként 161 cm vagyok és 48 kg.
12/L
neked gyönyörű tested van. szerintem egyáltalán nem kell szégyellni egy ilyen vadító női testet
23/f
Nem vagy kövér, de én azért nem ájulok el Tőled,hogy jajj de gyönyörű a tested, a bőrszíned kókadt fehér,a feneked nagyon lapos, a lábaid formátlanok, a hasad az pont jó.
Ne csodálkozz,hogy önbizalom hiányod és önértékelési zavarod van, fogadjuk hogy bent vagy a nap 24 órájában a szobában és siránkozol milyen alakod van!!!! Hát ilyen hozzá állással siránkozhatsz is. Abszolút formálható tested van, tessék ki menni a szabadba futni, tornázni,sportolni,itt a nyár menjél strandra úszni,miaz hogy félsz strandra menni. VOLTÁL MÁR STRANDON? Láttad milyen undorító emberek járkálnak tök büszkén és minden gátlás nélkül? Undorító hájas,ragyás,öreg,szőrös és mindenféle emberi teremtvény. Te hülye vagy inkább..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!