Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon dagadt vagyok? Szerinte...

Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

bocsi a szar képminőségért...

2011. júl. 31. 23:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/76 anonim ***** válasza:
Egyébként pont ezért tiltanám be a modellkedést, mert arra tanítják a lányokat, hogy csak a csontvázak lehetnek szépek! A modell szakma a felelős azért, hogy a lányok többsége anorexiás lesz. Előző voltam.
2011. aug. 1. 08:26
 52/76 anonim válasza:

Én a harmadik képen a bugyid elején azt a kis vágányt azt szívesen megnézném, meg is nyalogatnám....

Te egy nagyon csinos kis buksza vagy, és megdöngetnélek szívesen..már bocs, de a képeid ezt hozzák ki egy normális férfiemberből...

Melled mekkora? Arról nem küldenél képet?

2011. aug. 1. 11:21
 53/76 anonim ***** válasza:
köööööövvvééééér? nagyon szép alakod van szerintem :))
2011. aug. 2. 02:33
 54/76 Bogee123 ***** válasza:

háát csajszikáám ugyanilyen alakom van :OO hány kg vagy? egyébként anya azt mondta nekem, hogy az ideális testsúlyú lányokon maximum 4-5 kg felesleg van, nem tíz...valószínű, hogy te is így vagy vele...ugyanilyenek a lábaim, a hasam...:) tehát ne fogyózz, és elég szép sportteljesítményed van, ahogy olvastam. én csak táncoltam és azt mndják, hogy hízásra hajlamos vagyok, de ez nem igaz mert akkor már messze járnék a kilókban ;)) egyébként 161 cm vagyok és 48 kg.

12/L

2011. aug. 2. 19:29
 55/76 anonim válasza:
szerintem fogadd el magad ahogy vagy.... szép vagy, és ezt én mondom akinek általában a full vékony csajok jönnek be :)
2011. aug. 12. 14:30
 56/76 Reaper777 válasza:
nem ez a sovány kategória egyél sok császár szalonnát attól le fogysz:D
2011. aug. 12. 14:31
 57/76 anonim válasza:

neked gyönyörű tested van. szerintem egyáltalán nem kell szégyellni egy ilyen vadító női testet

23/f

2011. aug. 12. 14:34
 58/76 anonim ***** válasza:

Nem vagy kövér, de én azért nem ájulok el Tőled,hogy jajj de gyönyörű a tested, a bőrszíned kókadt fehér,a feneked nagyon lapos, a lábaid formátlanok, a hasad az pont jó.

Ne csodálkozz,hogy önbizalom hiányod és önértékelési zavarod van, fogadjuk hogy bent vagy a nap 24 órájában a szobában és siránkozol milyen alakod van!!!! Hát ilyen hozzá állással siránkozhatsz is. Abszolút formálható tested van, tessék ki menni a szabadba futni, tornázni,sportolni,itt a nyár menjél strandra úszni,miaz hogy félsz strandra menni. VOLTÁL MÁR STRANDON? Láttad milyen undorító emberek járkálnak tök büszkén és minden gátlás nélkül? Undorító hájas,ragyás,öreg,szőrös és mindenféle emberi teremtvény. Te hülye vagy inkább..

2011. aug. 12. 14:39
 59/76 anonim ***** válasza:
Láttál te már életedben kövér nőt? Szerinted? Egy dologra tudok gondolni, hogy ezt a kérdést feltetted: várod a sok pozitív visszajelzést, mert rossz napod volt/van.
2011. aug. 12. 15:15
 60/76 anonim válasza:
menj orvoshoz, ha dagadtnak tartod magad
2011. aug. 12. 15:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!