Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
2011. júl. 31. 23:28
31/76 Nesi81 válasza:
Nos, ha nem provokációnak szántad a kérdést, akkor drága fordulj pszihiáterhez
32/76 A kérdező kommentje:
ja meg az judoztam is 2 évig de azt még akkor amikor elkezdtem az általánost.Itt gimibe csak a röpi volt de asse sok ideig.
2011. júl. 31. 23:53
33/76 anonim válasza:
ahogy modntam, szedj még egy kicsit magadra (most tolj be egy tábla kövesztett szalonnát) olyan 5-10 kilót. nem szeretem azokat a lányokat akiknek kidudorodik a hasa, amikor beléjük rakom.
34/76 A kérdező kommentje:
Miért szántam volna provokációnak? Nem szeretnék, anyuék szerint ez csak egy tinikori önbizalom hiány.
2011. júl. 31. 23:55
35/76 anonim válasza:
Kövér nem vagy, csak olyan formátlanok a lábaid, edzeni kellene őket. Meg a hasad se kövér, nem sok a zsír rajta, de nincs rajta izom sem. mozogj többet
37/76 anonim válasza:
javaslom látogass meg egy pszichológust, mert ebből komolyabb is lehet... Max ad vmi kedélyjavítót... Amúgy csinos vagy, pedig én ku*vára válogatós vagyok. :) Járj egy kicsit kondizni +ban, és akkor aztán.... hűha lesz :)
38/76 anonim válasza:
hát egy kis husi van rajtad de nem sok am másoknak sokkal több is van... én is csak azt tudom mondani mint akik előttem írtak mozogj kicsit többet
39/76 anonim válasza:
Igen, dagadt vagy. Nagyon. Szerintem lefogyhatnál olyan 30-40 kg-ot.
Amúgy nagyon jól nézel ki, nincs rajtad egy csepp fölösleg se. Még egy kis plusz is beleférne, de nem fontos, majd ha kb. 5-6 kg-al leszel több, akkor lesz rajtad egy pici... Ez a pont jó kategória. :)
40/76 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki :)a közhiedelem ellenére a fiúk többségének ez az alak jön be,akinek meg nem az nem is érdemli meg :D
Nincs kedved eljönni valahová? :D Meghívlak egy forró csokira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!