Nagyon dagadt vagyok? Szerintetek ez már a kövér kategória?
2011. júl. 31. 23:28
41/76 anonim válasza:
42/76 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki. Nekem ezek a lányok jönnek be. szét szurnálak de most komolyan
43/76 anonim válasza:
Szerintem meg nem hiszed hogy kövér vagy csak játszod itt az agyad ! Húzzál sportolni és hulla színed is van :)
45/76 A kérdező kommentje:
De nagyon is kövérnek tartom magam.köszz.
2011. aug. 1. 00:36
46/76 anonim válasza:
Sztem nagyonjó tested van, néha járjál fitness edzésekre vagy szobabiciklizz, hogy formásabb lábaid legyenek :D
47/76 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alkatoddal, nagyon csinos vagy. Én örülnék neki, ha ilyen hasam lenne. Gondolom számít neked amiket itt írnak, ezért is tetted fel a képeidet. Úgyhogy akkor fogadd el, hogy semmi gáz nincs veled, és ne szégyelld a testedet. Ha ennél vékonyabb lennél, az lenne a gond. Szóval fel a fejjel, és ne szégyenkezz! :)
22/L
48/76 anonim válasza:
Tökéletes alakod van, egyáltalán nem kell rajta változtatni.
50/76 anonim válasza:
Sürgősen menjen elmeorvoshoz, aki Rád azt mondja, hogy kövér vagy! Ha pedig Te gondolod magad annak, akkor Neked van szükséged elmeorvosra! Borzasztóan messze vagy a kövérségtől!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!