Szépnek érzed magad?
Nincs mit,az még nem káros ,főleg ha sok hajad vvan,akkor adott,hogy több is hullik ki.
De amúgy én is Syoss-t használok és elégedett vagyok vele:)
Még annyit hozzátennék,hogy a kifésülő spray-k is jók,még akkoris ha az olcsóbb fajtát választod,a hajvégekre pedig egy kis hajvégápoló,ha nem zsírosodik nagyon.
Na mostmár mindent leírtam ami nekem bevállt:)
köszönöm mostmár fogok venni pár terméket amit leírtál mert eddig samponon kívül semmit nem használtam.
Ja és még valami borzasztó zsíros a hajam 2 naponta mosnom kell és a zsíros hajra valo samponoktól csak rosszabb lessz és nagyon Korpás is és amilyen buta vagyok kapargatni szoktam és vérezni szokott....és megmosom utána is ugy érzem h zsíros maradt és csak a töve mit tehetnék?am többet már téll nem kérdezek nem rabolom az időd:)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:45
Teljesen egyet érzek veled.Sajnos a koromhoz képest nagyon magas vagyok...És annyi jó pasi van és nálam alacsoyabbak.Ez annyira káényelmetlen.:(
Ha zsíros korpa,az nagyon vviszket és nehéz is megszabadulni tőle.
Én a gyógyszertári samponokban hiszek csak,bár egy két nevesebb gyártónak is vannak jó cuccaik,csak az irtó drága.
Szerintem mindenképp nézz be egy gyógyszertárba,ott segítenek.
De ha ez sem segít akkor orvos.
Persze nem kell rögtön a legrosszabra gondolni,de mint látod,ez hajhullást is okoz.
Én azért felkeresnék egy bőrgyógyászt,már csak a magam megnyugtatása végett is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!