Szépnek érzed magad?
14:49 vagyok ismét. Képzeld el, hogy eleinte nem én éreztem magam lókulának, hanem a többiek érték el, hogy annak érezzem magam. Pedig nem vagyok egy érzékeny mimóza lélek, sőt mindenki nagyszájúnak, határozottnak és bunkónak tart. Mellesleg úgy 11 éves korig a gyerekek is maguk alá fosnak, ha meglátnak. Hogy miért, azt magam sem tudom.
Na mindegy, ezt csak azért írtam le, hogy ne hidd azt, hogy csak azért szálltak rám, mert biztos érzékeny vagyok. Rohadtul nem. Egyszerűen ez az igazság.
"ha egy nő megnézik akkor biztos szép"
Az egy dolog, hogy egy nőt megnéznek, de engem sem a szépségemért, hanem az úgymond különc és szokatlan kinézetemért néznek meg. (Y)
Ennyit a szépségről (:
14:49 ha ilyen a hozzáálásod akkor nem csodálom
még mindig azt mondom h nemvagy csunya...de ha te nem akarsz változtatni akkor énsem fogok tudni segíteni hiddel minden sikerülhet csak akarni kell ezt fejben kell eldönteni
Oké, ha annyira gyönyörű manökenkülsővel rendelkezem, miért b*sztat mindneki?:D
(Megint 14:49 voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!