160 centi vagyok, és ugy látom, a fik kerülik az alacsony lányokat :S. Igazam lenne?
Oké, most, hogy be lettél olvta játszod az értelmest. Nagyon érdekes. Az előző válaszodnál, amikor azt hitted neked van igazad javában ment a lekezelő hangnemed. De látom neked az elemzés nem megy segítség nélkül: Azért három centik vannak a magasságok között, mert külföldön nem centiben hanem lábban és hüvelyben adják meg a magasságot (amik között kb 3 centi lehet). Ez a statisztika hülyeség, persze az tudományosan bizonyított tény, hogy az alacsonyak szépek és hogy a férfiaknak is az kell..:D
Nekem is sokkal vonzóbb egy 180-185 cm körüli fiú, de ettől függetlenül, aki tetszik 180 alatt van.
Amúgy én 171 cm körül vagyok és ez lányoknál igenis magas. Akármit is ír ez a statisztika, szívesen lennék 3-4 centivel kisebb, de így is megmaradok.
Válaszolnod nem kell, ez úgyis 'hülyeség' :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!