A fiúk szeretik az alacsony lányokat? Ha igen, miért? Ha nem, miért?
Figyelt kérdés
2011. márc. 29. 19:16
1/18 anonim válasza:
Mennyira alacsony, ettől függ. Amúgy meg: igen, bele tudok szeretni egy kvázi alacsony lányba is.
2/18 A kérdező kommentje:
mondjuk olyan 156cm . 16L
2011. márc. 29. 19:18
3/18 anonim válasza:
Egyrészt még nőhetsz pár centit, másrészt Shakira (aki 158 cm) szuperjó nő, s nagyon szimpatikus is. És ez csak 1 példa a sok közül.
4/18 anonim válasza:
Én 148 vagyok és 6 komoly udvarlóm van. Igaz cég tulajdonos vagyok és jól menő vállalkozásom van, de amikor megismertek ezt direkt nem említettem nekik.
5/18 anonim válasza:
Shakira: 158 cm
Kylie Minogue: 154
Salma Hayek: 157
Natalie Portman: 159
Eva Longoria: 157
Csak megnyugtatásképp... ;-)
6/18 anonim válasza:
az már lehet alacsony lenne nekem, de én szeretem az alacsony lányokat. 192 vagyok így a 160-165 az teljesen jó.
7/18 anonim válasza:
azért szeretem őket, mert aranyosak és törékenyek.
8/18 A kérdező kommentje:
Rám is mindig azt modják: jajj de cuki vagy ....stb... :D
2011. márc. 29. 20:51
10/18 anonim válasza:
154 cm vagyok:)22 éves.Szeretem magam és szeretnek az emberek,viszont a jaj de cuki pici vagy az kiakaszt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!