Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretik jobban az alacsony lányokat?
én 175 cm vagyok , és olyan rossz látni amikor eljön mellettem egy pár és a csaj sokkal alacsonyabb mint a fiú, akkor eszembe jut hogy milyen magas vagyok ://
14/L
gondolom hallottál már a ferromon nevű hormonról.
állítólag azért jobb ha a lány alacsonyabb mint a fiú,mert a fejtetőn van a legtöbb ebből a hormonból és úgy érzi meg a legjobban és tudatalatt vonzódik.
Ne aggódj szerintem,használd ki a magasságod, mivel összemenni úgysem fogsz, öltözködj csinosan,és hidd el találsz magadnak valami jó pasit;)
Én pl azért szeretem az alacsony lányokat mert én sem vagyok valami colos. xD
Az én 170 centimmel, jobban szeretem ha a lány olyan 160 körüli. :D
De te is simán fogsz magadnak találni fiút, mert vannak nálad magasabbak is. :)
Egy 180 centis fiúnak már te is alacsonyabbnak számítasz. ;)
nekem is állandóan ez volt a bajom. aztán amikor gimis lettem rájöttem, hogy van csomó magas pasi akiknek inkább magas csaj kell :D és a magas pasik jobban is néznek ki szerintem :) most is 192 cm a barátom :DD szóval nyugi
17/L 177 cm
Én viszonylag alacsony vagyok (168 cm), és a párom 190 cm, szóval az nem igaz, hogy a magas pasik nem szeretik az alacsony lányokat :D Inkább csak arról van szó, ha egy fiú magasabb a lánynál, akkor az a lány "törékenyebbnek és védelmezni valóbbnak" tűnik. De ne félj, 175 cm még nem olyan iszonyú magas, így bőven találsz majd olyan fiút, aki magasabb nálad :). Azokkal meg nem kell törődni, akiknek a magasságod láttán kisebbségi komplexusa lesz.
19/L
én csak a saját ismerőseim alapján írtam :D mert ők eddig 90%ban azt mondták, hogy nem akarnak 'törpét'. de nyilván ha valaki szerelmes lesz, ez már nem számít
17/L
Pont forditva. Azert vannak alacsony lanyokkal mert a lanyok akarnak feltetlenul naluk magasabb fiut, es ugyanolyan magassal ill alacsonyabbal nemigen allnak szoba.
Egyertelmuen a magas lany a jobb, elvegre hosszabb a combja ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!