Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért szeretik jobban az alacsony lányokat?
én 175 cm vagyok , és olyan rossz látni amikor eljön mellettem egy pár és a csaj sokkal alacsonyabb mint a fiú, akkor eszembe jut hogy milyen magas vagyok ://
14/L
Csak annyit mondok, hogy hozzám (és a legtöbb korombeli sráchoz) pont passzolsz magasságba :)
180 cm vagyok.
16/F
Nem arról van szó, csak még is jobb ha a fiú magasabb, s a lány alacsonyabb....Haverom meg felesége között van vagy 2 fejnyi különbség...
Nekem semmi bajom az alacsony csajokkal,meg a magasokkal se, csak a 2 méteremhez jobb lenne egy magasabb csaj, de ki tudja mi lesz majd..
17/f
Én 167 cm körüli lány vagyok, és pont átlagos magasságú vagyok. Amit viszont utálok, hogy általában mindig alacsony 165-170 cm körüli pasik nyomulnak rám. Utálom.
Én már elégedett lennék egy 175 cm körüli férfival is. A 190 cm nekem túl magas lenne.
Amúgy meg kérdező, én szeretnék 170 cm lenni és plusz még egy magassarkú cipellő:D
Szép a 175 cm magasság is, mert nem kell tűsarkakon botladoznod. De ha mégis akarsz, rengeteg 183-195 cm-es pasas van!
Rohadtul nem szeretem az alacsony csajokat. Sőt éppen ellenkezőleg.
A két méteres magasságommal nem fogok hajlongani egy 150 centishez. Nálam egy csaj minimum 170-175 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!