160 centi vagyok, és ugy látom, a fik kerülik az alacsony lányokat :S. Igazam lenne?
Nem lehet általánosítani! Kivéve talán a 170 cm-es fiúknál, na ők tényleg az alacsony lányokat szeretik. :D
Ahogy szokták mondani a szerelmet nem centikben mérik, bár lényeges, hogy a fiú magasabb legyen.
Lehet egyaránt szép egy alacsony és egy magas lány is. Mondhatjuk, hogy az alacsony lányoknál gyakori a rövid tömzsi láb, a magasaknak viszont szép hosszú van, vagy hogy a magas lányok hátrányosabb helyzetben vannak, mert nem mindig tudnak magassarkút viselni.
És statisztikai szempontból:
177.000 férfit és nöt kérdeztek ki, vizsgálták a randevúzási szokásukat, amely a következö statisztikai eredményt hozta a világ minden részéröl (megj.: kivéve talán Kínát – Alex):
A hölgyek szemszögéböl:
* a leginkább preferált magasság egy férfinak a 6'0'' (183 cm),
* a második legközkedveltebb a 6'1'' (185.5 cm),
* a harmadik pedig a 6'2'' (188 cm).
A férfiak szemszögéböl:
* a legattraktívabbak magassága 5'7'' (170 cm),
* a második legközkedveltebb 5'8'' (172.5 cm),
* a harmadik pedig 5'9'' (175 cm).
De persze én azt is elhiszem, hogy az alacsony lányok szebbek:D
Ha van eszed elfogadod magad és nem agyalsz ilyeneken. :)
Én nem hogy kerülöm, hanem pont az alacsony lányokat keresem, mivel én sem vagyok túl magas fiú létemre (174cm). Tudom nem vigasz, de nekem tökéletes lenne a 160cm (és szerintem hozzám hasonló magasságú fiúknak is) :)
23f
Én is az alacsony lányokat keresem.
173 cm - 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!