Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az iszonyatosan hájas nők...

Az iszonyatosan hájas nők miért molettezik le magukat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
Mondtam h celeb vagy :P pedig már azt hittem megkaparinthatom a sörhasad :( akkor további jó pszichopatáskodást (bármiben is merül ki: tömegmészárlás, nekrofília, stb) :P majd még összefutunk valamelyik hasonlóan értelmes kérdésnél :D jóéjt :)
2011. júl. 8. 00:07
 62/65 szamóca.. ***** válasza:
jóéjt:)
2011. júl. 8. 00:12
 63/65 anonim ***** válasza:
0%

lol tényleg:

Attól, hogy duci vagy, mért ne vehetnél fel szoknyát/rövidujjú felsőt????!! o.O

Én is picit duci vagyok (kb. 30kg felesleggel!!) és ami igaz, én sem veszek fel térd fölé érő nacit mások elé, de otthonra simán bevállalhatod!! Amúgy pedig ne foglalkozz a mások véleményével, hogy mit mondanak, csak azzal törődj, hogy válassz egy szexi, kényelmes felsőt, hozzá stílusban illő nacit, és menj végig az utcán, anélkül, hogy azon agyalnál, hogy "jajj, istenem, most vajon megbámulják a méretes fenekem??!"!! Már különben sem divat a soványság, szal ne törődj ezzel!! Légy magabiztos és akkor semmi sem állíthat meg!! Tapasztalatból mondom... hajráá ;)

xDDDDDDDDDDDDDDDdd

2011. júl. 8. 12:42
 64/65 anonim ***** válasza:

mert könnyebb,mint elkezdeni sportolni,és egészségesen táplálkozni.

kitalálnak ilyen önbecsapós mottókat"nem baj,ha hájtömeg,ha egyszer bájtömeg":)

2011. júl. 9. 08:49
 65/65 A kérdező kommentje:

"nem baj,ha hájtömeg,ha egyszer bájtömeg"

ez tetszik :D

2011. júl. 9. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!