Iszonyatosan tönkre ment a hajam!? Többi lent.
Sziasztok!
2 évig folyamatosan festettem a hajam, így visszagondolva már nagyon bánom. Egyszer szőkítőporoztam a hajam, utána befestettem barnára, megint szőke és így tovább. Nagyon buta voltam.:( Most ott tartok hogy alig van hajam,nem kopaszodom, de nagyon vékonyszálú lett a hajam, alig van és iszonyatosan törik. Nem tudom mit csináljak! Aki tud segítsen nagyon fontos lenne! :( :)
Köszi!
Ha már törik, megmenteni sajnos nem lehet, inkább le kell vágatni azt a részt, ami törik. Vagy legalábbis folyamatosan vágatni, mert a törős rész szétnyílik, és tönkrevágja az egészséges részt is, vagyis nem tud nőni.
Aki azt írja, tegyél rá ilyen-olyan balzsamot, az hülyeség, nincs az a balzsam, kencefice, ami a szétnyíló hajat "összeragasztaná".
elsőnek igaza van vágasd le a hajadat, van hajszesz a hajhullásra,de avon-ban vannak jó hajdúsító,hajerősító,hajfrissitő samponok én ezeket tudom ajánlani :)
14/L
Hajhullásra régi, jól bevált, még nagyanyáink által használt módszer az élesztő. Kicsi, téglatest alakú, 50 g-os verzióból naponta 10g. (Ha be bírod venni)
Napi 1-1 üveg sör fogyasztása se árt (este lefekvés előtt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!