Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Iszonyatosan tönkre ment a...

Iszonyatosan tönkre ment a hajam!? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 évig folyamatosan festettem a hajam, így visszagondolva már nagyon bánom. Egyszer szőkítőporoztam a hajam, utána befestettem barnára, megint szőke és így tovább. Nagyon buta voltam.:( Most ott tartok hogy alig van hajam,nem kopaszodom, de nagyon vékonyszálú lett a hajam, alig van és iszonyatosan törik. Nem tudom mit csináljak! Aki tud segítsen nagyon fontos lenne! :( :)

Köszi!

2011. szept. 6. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha már törik, megmenteni sajnos nem lehet, inkább le kell vágatni azt a részt, ami törik. Vagy legalábbis folyamatosan vágatni, mert a törős rész szétnyílik, és tönkrevágja az egészséges részt is, vagyis nem tud nőni.

Aki azt írja, tegyél rá ilyen-olyan balzsamot, az hülyeség, nincs az a balzsam, kencefice, ami a szétnyíló hajat "összeragasztaná".

2011. szept. 6. 19:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen elgondolkodtam már rajta hogy levágatom..de ezekszerint muszáj leszek.. és a hajhullásra nem tudsz valamit?
2011. szept. 6. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

elsőnek igaza van vágasd le a hajadat, van hajszesz a hajhullásra,de avon-ban vannak jó hajdúsító,hajerősító,hajfrissitő samponok én ezeket tudom ajánlani :)

14/L

2011. szept. 6. 20:07
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Hajhullásra régi, jól bevált, még nagyanyáink által használt módszer az élesztő. Kicsi, téglatest alakú, 50 g-os verzióból naponta 10g. (Ha be bírod venni)

Napi 1-1 üveg sör fogyasztása se árt (este lefekvés előtt).

2011. szept. 6. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó két válaszoló köszönöm!:) Mindkettőtök tanácsát megfogadom:)
2011. szept. 7. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!