Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14 éves vagyok és már több...

14 éves vagyok és már több mint 20 szor volt átfestve a hajam. Közbe vasaltam is tehát most nagyon tönkre van menve. most le fogom vágatni kicsit de teljesen káros. Mit csináljak vele? :/

Figyelt kérdés
a nyár elején 10 naponta változtattam a hajszinem- szőke, barna, hidrogénszőke, fekete. a feketétől hullott a hajam és most nagyon kész. semmi balzsam sampon pakolás nem segit rajta
2011. szept. 20. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Majd ha elnyomtál egy Miatyánkot elmondom...
2011. szept. 20. 18:55
 2/11 anonim ***** válasza:
92%

Uff Bolond voltál csajszi:/ sajnos ezen már csak a hajvágás segít. ezért használok színes póthajat inkább:D

De am próbáld ki a Kallostól a hajpakolást nekem nagyon sokat javított a töredezett hajamon :D 770FT :D Meg egy ezresért vettem hajfény sprayt az is valamennyire segít és sokkal jobb állapotban van már a hajam:D Ja és ha leeht ne vasald a hajad annyira, mert így sose fog megnőni miután levágják :D

14/L

2011. szept. 20. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
gratulálok.anyád nincsen?-.-
2011. szept. 20. 19:03
 4/11 anonim válasza:
66%
14 évesen?:O büszke lehetsz magadra...
2011. szept. 20. 19:11
 5/11 A kérdező kommentje:

de van anyám.:D

és nem ez volt a kérdés.

de a második válaszolonak köszönöm.:))

és az elsőnek: nemnagyon vagyok vallásos.:/

2011. szept. 20. 19:16
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát ha normális hajat akarsz a közeljövőben, akkor az egyetlen reális opció, hogy egész rövidre levágatod.

Utána ha megnőtt, talán már ésszel fogod kezelni.

Ha meghagyod a hosszát, csak fel fog törni, amitől az egész ronda és tropa lesz.

2011. szept. 20. 19:33
 7/11 anonim ***** válasza:

ugyanígy jártam anno :D

nekem le kellett vágni a hajam teljesen rövidre, h helyrejöjjön. azóta eltelt 2 év és már szép hosszú de több szőkítés tuti h nem lesz! :D

2011. szept. 20. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor legyél az, és majd nem csinálsz ilyen szarságokat.
2011. szept. 20. 20:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Jajj mindenki követ el hibákat, ráadásul pont ilyen bolond korban van, amikor előbb cselekszünk, aztán gondolkodunk :D Erre csak az a megoldás, ha levágod. Idővel majd rendbejön, ne félj, csak máskor ne csinálj iylen butaságot :) Egyébként ezek a kenőcsök meg iylenek, nem éri meg, mert nem minden esetben segítenek.
2011. szept. 20. 20:11
 10/11 anonim válasza:
Hasonlót én is csináltam. Csak én évente változtattam a hajszínt, hasonló árnyalatokra :) Plusz a vasaló. Teljesen tönkrement, 2 cm-esre le kellett vágni. Azóta sem jött helyre, pedig több 10 e Ft-okat már simán ráköltöttem :S Szóval, várj, és egy ideig ne csinálj vele semmit, csak ápold és szeresd :) Good luck! :)
2011. szept. 20. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!