15 évesen 80/A melltartót hordok, iszonyatosan zavar és én azokat irigylem akiknek kicsi. Szóval valami erősítő gyakorlattal lehetne feszesebb, vagy ilyesmi?
Minél kevesebbet hordj melltartót!
Ha sokat hordod a mellizmok teljesen elgyengülnek és lógni fog a melled a melltartó nélkül.
Emellett próbálkozhatsz mellizom erősítő gyakorlatokkal, például tárogatás, fekvőtámasz stb...
Az A az épphogy kicsi. De elég rosszul jártál ha a kicsi is lóg. Vagy genetika, vagy pedig rossz melltartót hordaz, ami lazítja az izmaidat, és lóg tőle.
Legjobb amúgy tényleg melltartó nélkül.
80/A az nem igazán nagy, inkább csak átlagos.
nekem 100/D na az ami már nagynak mondható, a melltartómat akár úszósapkának is használhatnám.
Nagyon okos lehetsz!
80/A??? Az eléggé kicsi sőt, az a legkisebb, nekem most, 15 évesen 75/C-D-s van, szóval te ne panaszkodj!
80/A az kicsi, Az azt jelenti hogy A a kosárméreted (ami a legkisebb kosár méret...) és valószínűleg van rajtad felesleg, vagy csak simán nagyon széles a hátad.
Szóval nem a melled nagy hanem a hátad.
Ahogy előttem is rták az A a kosárméret, és az a legkisebb (B, C, D és így tovább egyre nagyobb)
a szám, esetedben 80, a mell alatti körméretet jelöli, szóval inkább onnan kéne fogynod, kicsi diéta, és valami mozgás pl alakformáló torna, és hamar leszalad rólad, en aggódj! :)
amúgy mikor fogysz a meleld is kisebb lesz, hiszen onnan is vesztesz zsírt, és igy feszesebben is állhat (kiv ha túl sokat vesztesz, akkor mégjobban megereszkedik)
Nem kötekedésképpen,de a mell lógásához semmi köze a mellizmoknak. A mell vagy genetikai pech miatt lóg (laza kötőszövetek),vagy a szülés-szoptatás strapáját nem bírják a szövetek.
A mellizmokból több is van,de egy izomszövet NEM tud lógni. A mell mirigyes állománya,kötőszövete tud fellazulni .Igazág szerint ezen csak a műtét segít,vagy egy minimálisan inkább a bőrfeszesítő krémek,mintsem a mellizmok edzése.
Off vége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!