Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen 80/A melltartót...

15 évesen 80/A melltartót hordok, iszonyatosan zavar és én azokat irigylem akiknek kicsi. Szóval valami erősítő gyakorlattal lehetne feszesebb, vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 14:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

19:24

a szoptatástól lóg a mellük, próbálj meg hajadonokról nézni képet, csak hát az kevésbé egyszerű, mert ott elég hamar házasodnak ugye, szóval a legtöbb női mell amit látni fogsz, az már átesett szoptatáson

szoptatás alatt viszont tényleg ajánlatos melltartót hordani az extra súly miatt.

amúgy én soha nem hordtam melltartót, bár lehet, hogy A-s lennék, de gyönyörű alma formájú, feszes melleim vannak, nincsenek megereszkedve

De én ugye terhesség és szoptatás előtt állok, 20 éves vagyok

Tessék, itt van kép házasság előtt álló törzsi nőről, aki nem hord melltartót, pedig elég jó méretűek a mellei, és mégis megnézheted, hogy nem lógnak, tessék:

[link]

2011. jún. 8. 19:51
 12/28 A kérdező kommentje:
öhm....a 80/a mell az nagy!!! figyi a lány o.társaimnak 65, 75 ha látnátok az enyémet nem mondanátok h. kicsi...
2011. jún. 11. 15:40
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
mindenki azt hiszi hogy széles a hátad és azért hordasz 80-ast, de ezeknek fogalmuk sincs mit jelentenek a számok.
2011. jún. 11. 15:56
 14/28 A kérdező kommentje:
oké erre én nem gondoltam...de ettől függetlenül nagy :D
2011. jún. 17. 20:51
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
ha A s kosarű melled van az elég kicsinek számít, a 80 as az csak a mellkörfogatod jelenti, összesítve, de mell alatti részt szokták mérni és az a b c az meg a kosár tehát a 80 a meg a 90 a s mell is ugynaolyan kicsi viszont akinek 80 c van meg 80 d annak a melle nagy nem a lapockája, ha neked nagy melled lenne akkor C s vagy D s kosarat hordanál, az A s a legkisebb
2011. júl. 15. 11:29
 16/28 anonim ***** válasza:

na nagy melled lenne akkor nem A s kosár kellene fogd már fel, a melltartód kerületéből kell 80 as, akinek ugyanakkora a centije csak a kosár nagy annak nagyobb a melle, kainek kisebb a centije de ugyanakkora ak osara mint neked, annak meg ugyanakkora melle van mint neked, csak hozzá még vékony is, keskeny csontozattal, vagy más alakú a melle, attól még h lóg a melled vagy széles a hátad még sajna nincs nagy melled, mindegy hány éves vagy, minimum c set kéne hordanod h nagynak nevezhesd

nem a centi a lényeg hanem ak osár, vagy ha centibe méred akkor számold bele a melleket, akinek 80 a s a melle, annak mell alatti rész 80 as, ha te mellekkel egyött mérted 80 as nak akkor nekedn incs 80 as

meg akinek nagy melle van és lóg, annak lejjebb van a mellbimbója és eleve máshol méri, azaz srégen nem egyenesen a lapockákkal akkor már megint más adatot ad, és más simán lógva a mell más pedig melltartóval felnyomatva

képet kérünk a melleidről

linkelek én neked nagy mellű lányokat akiknek c s meg d s kosara van és ettől függetlenül lehet hogy ak örfogatuk csak 70 es 75 ös

[link]

[link]

2011. júl. 15. 11:43
 17/28 A kérdező kommentje:
Nekik nagy a mellük? :O Nekem 2X akkora mint nekik xD
2011. júl. 15. 16:34
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rossz méretet hordassz...
2011. júl. 15. 21:22
 19/28 A kérdező kommentje:
ha rossz méretet hordanék szerinted nem vettem volna már azóta másikat? -.-
2011. júl. 16. 17:05
 20/28 mus musculus ***** válasza:
Ha az A-s nagy, mit szóljon anyám a maga D-seivel? :D
2012. márc. 6. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!