15 évesen 80/A melltartót hordok, iszonyatosan zavar és én azokat irigylem akiknek kicsi. Szóval valami erősítő gyakorlattal lehetne feszesebb, vagy ilyesmi?
19:24
a szoptatástól lóg a mellük, próbálj meg hajadonokról nézni képet, csak hát az kevésbé egyszerű, mert ott elég hamar házasodnak ugye, szóval a legtöbb női mell amit látni fogsz, az már átesett szoptatáson
szoptatás alatt viszont tényleg ajánlatos melltartót hordani az extra súly miatt.
amúgy én soha nem hordtam melltartót, bár lehet, hogy A-s lennék, de gyönyörű alma formájú, feszes melleim vannak, nincsenek megereszkedve
De én ugye terhesség és szoptatás előtt állok, 20 éves vagyok
Tessék, itt van kép házasság előtt álló törzsi nőről, aki nem hord melltartót, pedig elég jó méretűek a mellei, és mégis megnézheted, hogy nem lógnak, tessék:
na nagy melled lenne akkor nem A s kosár kellene fogd már fel, a melltartód kerületéből kell 80 as, akinek ugyanakkora a centije csak a kosár nagy annak nagyobb a melle, kainek kisebb a centije de ugyanakkora ak osara mint neked, annak meg ugyanakkora melle van mint neked, csak hozzá még vékony is, keskeny csontozattal, vagy más alakú a melle, attól még h lóg a melled vagy széles a hátad még sajna nincs nagy melled, mindegy hány éves vagy, minimum c set kéne hordanod h nagynak nevezhesd
nem a centi a lényeg hanem ak osár, vagy ha centibe méred akkor számold bele a melleket, akinek 80 a s a melle, annak mell alatti rész 80 as, ha te mellekkel egyött mérted 80 as nak akkor nekedn incs 80 as
meg akinek nagy melle van és lóg, annak lejjebb van a mellbimbója és eleve máshol méri, azaz srégen nem egyenesen a lapockákkal akkor már megint más adatot ad, és más simán lógva a mell más pedig melltartóval felnyomatva
képet kérünk a melleidről
linkelek én neked nagy mellű lányokat akiknek c s meg d s kosara van és ettől függetlenül lehet hogy ak örfogatuk csak 70 es 75 ös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!