Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 évesen 80/A melltartót...

15 évesen 80/A melltartót hordok, iszonyatosan zavar és én azokat irigylem akiknek kicsi. Szóval valami erősítő gyakorlattal lehetne feszesebb, vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 14:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nagyon nem vagy képben a kosárméretekkel. Itt mondja neked mindenki hogy az A-s méret az kicsi, te meg azért sem hiszed el.

Neked vagy:

1) Tényleg A-s méretű melltartót kell hordanod, és akkor kicsi a melled

2) Vagy nem jó méretű melltartót hordasz

Az viszont biztos, hogy nem vagy tisztában a melltartón a számok és a betűk jelentésével. Oké, ha a válaszolóknak nem hiszed el, de akkor keress rá neten hogy, melyik mit jelent.

Látod? :

"öhm....a 80/a mell az nagy!!! figyi a lány o.társaimnak 65, 75 ha látnátok az enyémet nem mondanátok h. kicsi...

A 80, 65, 75 az azt jelenti hogy hány cm körben a derekad. (ebben még nincs benne a melled) Értelemszerűen, mivel neked 80 cm, így szélesebb a derekad, mint az osztálytársaidnak.

De mivel A-t hordasz, így az kicsi mellett jelent.

Megtennéd, hogy megmérsz 2 méretet magadon? És akkor mindjárt megtudjuk, hogy milyet kell hordanod.

1. Közvetlenül a melled ALATTi részt mérd meg körben. Arra vigyázz, hogy a mérőszalag legyen teljesen vízszintes.

2. Ugyan így vízszintes mérőszalaggal mérj, csak most a MELLED LEGMAGASABB PONTJÁN vezesd át a szalagot. Vagyis a bimbinél :P

Várom a cm-eket! ;)

2012. márc. 7. 15:45
 22/28 anonim ***** válasza:
21 L voltam.
2012. márc. 7. 15:47
 23/28 anonim ***** válasza:
utolsó, nem tudom, hogy elgépelted-e, de a szám nem a derekat, hanem a mell alatti körfogatot mutatja... tehát a hát szélessége például nagy szerepet játszik
2012. márc. 7. 17:37
 24/28 anonim ***** válasza:

igen, igen, azt akartam írni

Bocsi -.-

2012. márc. 9. 20:07
 25/28 anonim ***** válasza:
Én 12 vagyok és én hordok 75/A-s melltartót.Nem mondom,hogy nagyon kicsi mellem van mert van,de nagynak egyáltalán nem lehet mondani.De nem aggódom mert még csak 12 vagyok és még nőni fog :)
2012. márc. 14. 11:27
 26/28 anonim ***** válasza:
Az A az nagyon kicsi :D
2012. szept. 17. 08:36
 27/28 anonim ***** válasza:
Mondd, kérdező, szellemileg fejlődtél ezalatt a (majdnem) 2 év alatt!? Most hanyas melltartót hordasz?
2013. máj. 10. 17:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Szia! Menj el egy szaküzletbe, mondd meg,hoyg adjanak a méretedre melltartót aztán áruld el, hányas is kell.

Az A-s mell a legkisebb, B átlag, C-D-E nagy. A szám ahogy írták már körméret. Értsd már meg, ha meg nem fogadod el hogy az A az kicsi, és vagy te látod túl nagynak, vagy nem tudod hogy kell érteni a melltartók szám-betű kombinációját, akkor e kérdezz itt, és ne kötekedj kérlek, 15 éves lányka létedre!

Tornától és kevés melltartó hordással feszesíteni tudod az izmokat.

2013. aug. 26. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!