Az iszonyatosan hájas nők miért molettezik le magukat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:52
31/65 anonim válasza:
szamóca te múltkor azt írtad h kövér pattanásos sánta púpos bajszos nő vagy xD szóval te csak ne papolj az alkatodról :P :D:D És igazából mik a méreteid? :P
32/65 A kérdező kommentje:
már majdnem olyan tökéletes vagy mint egy férfi, de érted a bökkenőt :D
2011. júl. 7. 22:59
33/65 szamóca.. válasza:
az a randizós énem:D
valójában olyan 163-5 centi vagyok és olyan 47-50 kiló. pontos méreteket nem tudok, mert 17 éves korom óta ellógtam a sulis vizsgálatokat, mert összeugattam az orvossal:DDDD itthon meg képtelenség, midig más jön ki eredményül.
de a bajúúúúsz az már térdig ér (:
34/65 anonim válasza:
A bajusz a gyengém :D és esetleg még a korodat elárulod? nem randi célból ne tessék félreérteni, csak kíváncsiság :D
35/65 szamóca.. válasza:
jah kérdező, ne is törődj vele, van felcsatolható...:DDD
36/65 szamóca.. válasza:
20.
tudom hogy valójában egy 16 éves pasinak tűnök.
*pimasz bajuszpödörgetés* hehe
37/65 anonim válasza:
163-165 centi, 47-50 kiló, 20 éves....tökéletes lennél nekem...a fenébe :D:D légyszives mondd h van barátod :D
38/65 A kérdező kommentje:
igen van barátja leszálhatnáál a csajomról
2011. júl. 7. 23:06
39/65 szamóca.. válasza:
nincs barátom, de mázlid van, és nem is akarok :DDD
40/65 anonim válasza:
nem baj, találok én magamnak másik bajszos nőt :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!