Az iszonyatosan hájas nők miért molettezik le magukat?
Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:52
41/65 szamóca.. válasza:
így van, sose add fel az álmaid!:D
42/65 anonim válasza:
soha! akkor is lesz egyszer egy acél unikornisom és egy végtelen mennyiségű csokival rendelkező dobozom...ja és egy bajuszos barátnő :D bár az utolsót még meggondolom :P
43/65 szamóca.. válasza:
ha megszerezted azt a dobozt, és az örök sörtermelő csapot, akkor megengedem hoyg elhívj randizni.:D
44/65 anonim válasza:
Na ne legyél ilyen kis számító a végén kiábrándulok belőled.. :P a végtelen sört csapoló hordót meg inkább megtartanám magamnak :P
45/65 szamóca.. válasza:
nem vagyok én számító, ha jól viselkedsz tán nem nyírlak ki az első két hétben...
de ha még is... nézd a jó oldalát: én nagyon őszinte vagyok. de legalább azt a két hetet felejthetetlenné teszem a számodra, hogy biztos enyém legyen az örökség:D
46/65 anonim válasza:
Annyira nem vagyok rászorulva a bajszodra hogy csak 2 hétig élvezzelek :D de ha nem lesz mészárlás a vége, csak pl minden nap verekszünk nekem úgy tökéletes, kaland minden nap...mint mr és mrs smith :P
47/65 szamóca.. válasza:
persze meg a békítő szex, ahha :D
ehhez már teljesíteni kell, nem elég a csoki meg a sör...
48/65 anonim válasza:
Naná, a békítő szex az egyik legfontosabb elem :P A teljesítménnyel meg nem lesz gond, előtte úgy elverlek hogy bármit csinálok az ágyban tetszeni fog :P
49/65 szamóca.. válasza:
csak hogy tudd... most kiröhögtelek. :D
50/65 A kérdező kommentje:
oszt velem mi lesz?
2011. júl. 7. 23:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!