Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az iszonyatosan hájas nők...

Az iszonyatosan hájas nők miért molettezik le magukat?

Figyelt kérdés
2011. júl. 7. 20:52
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
73%
Attól függ neked milyen az iszonyatosan hájas. Egyszer beírtam ide, hogy 52kg vagyok, erre látatlanba hájasnak hívott egy 45 kilós csaj. -.-
2011. júl. 7. 21:14
 12/65 A kérdező kommentje:
2011. júl. 7. 21:17
 13/65 anonim ***** válasza:
59%
Hát ez tényleg durva...100+ az már minden csak nem "molett" xD
2011. júl. 7. 21:20
 14/65 anonim válasza:
67%
én azt olvastam valahol hogy a molett kifejezés nem azt jelenti h valaki picit kövérkés sem azt h van rajta pár kiló felesleg. Hanem hogy nagyon széles csipője vékony dereka és nagy melle van... aztán lehet hülyeség:)
2011. júl. 7. 21:23
 15/65 szamóca.. ***** válasza:
80%

teliköptem ubival a képernyőt akkorát röhögtem a kifejezéseiteken:DDD

egyébként totál igaz, legtöbb ilyen kérdésnél mindig megemlítem a kérdezőnek hogy ezt pontosítsa, mert kb 50kilótól 300ig mindenki ducinak, molettnek, meg husikának hívja magát.. ami oké, én értem hogy szépen akarja kifejezni magát, de akkor írja mellé hogy "duci vagyok, úgy 200 kiló" hogy tudjam hova tenni. és ne vágjon át szimplán egy ilyen kifejezéssel:DD

2011. júl. 7. 21:24
 16/65 anonim ***** válasza:
87%

Ők így hazudnak maguknak, "kikozmetikázzák" a problémát (ezzel pedig alaposan kicseszve magukkal), ha valaki szóvá teszi ezt nekik akkor "én nem vagyok kövér mit képzelsz te magadról???? csak molett vagyok meg erős csontozatú stb.". Aztán lecsontkollekciózzák még azokat is akik amúgy egyáltalán nem csontkollekciók (csak annyi bűnt követtek el hogy vékonyabbak mint ők). Majd napi önigazolás gyanánt feltesznek ilyen kérdéseket GyK-n mint pl. "Fiúk! Vékony de csúnya arcú vagy teltebb de szép arcú lány?" vagy mint ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Ja és aztán irány a hűtő...

UI: amit leírtam azokat a nagyon kövér emberekre értettem (mint pl. ő: http://www.youtube.com/watch?v=H9TRLyKaGFc), nem a tényleg molett lányokra.

2011. júl. 7. 21:27
 17/65 anonim ***** válasza:
ezaz, végre megjött szamóca is :D már hiányoztál :D
2011. júl. 7. 21:27
 18/65 szamóca.. ***** válasza:
47%
"ünnepien telt" :DDDDDD
2011. júl. 7. 21:29
 19/65 A kérdező kommentje:
nekem szimpatikus szamóca :D
2011. júl. 7. 21:30
 20/65 anonim ***** válasza:
Ne is mondd, szamóca itt a fő celeb :D
2011. júl. 7. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!