Szerintetek egy ilyen 'féle' bőrszín undorító, túlzás vagy?
Nekem is hófehér a bőröm, de napi 1 órát ki szoktam feküdni mostanság a napra. És már lett egy kis egészséges színem =) Nem égtem le, nem érzékeny a bőröm...stb. Persze, a naptej az alap, hogy kell.
Ha neked az enyémnél is érzékenyebb a bőröd, akkor eleinte csak fél órára feküdj ki a napra, nem nagy cucc.
Én csak azért napoztatom, mert van rajtam 1-2 heg, és tapasztalataim szerint a nap szépen megfakítja őket.
Egyébként szerintem semmi undorító nincs abban, ha valakinek fehér a bőre.
Nekem is ilyen fehér a bőröm, hozzá vörösesbarna a hajam, nincs nap, hogy ne esne ki a pasik szeme, és nem az undortól;)
Nem biztos, hogy azért néznek mert tetszel nekik..:O
Az ilyen bőr csak akkor szép, ha nincs rajta bőrhiba. Egyébként isten ments, hogy ilyen bőröm legyen és ne tudjak a napon legalább 15 percet, hogy szarrá nem égjek...
" Nekem is ilyen fehér a bőröm, hozzá vörösesbarna a hajam, nincs nap, hogy ne esne ki a pasik szeme, és nem az undortól;)
Nem biztos, hogy azért néznek mert tetszel nekik..:O "
Az ember letudja vágni azért egy bizonyos xy idő után, hogy kinek tetszik és kinek nem. Tudod, vannak egyértelmű jelek, főleg ha az illető tapasztaltabb is ilyen téren:-)
Még a kreolos bőrön is lehet valami csúnya, nem szép, mindenkin és minden bőrön vannak ilyenek, nem kimondottan a fehéren. Nem baj, ha nem szereted vagy nem tetszik (még mielőtt pár valakiknek így jönne le az egész), csak azért legyünk tisztában a dolgokkal..
" Jájj van d vitamin hiánya inkább legyen egy szép napbarnított bőr!!"
D-vitaminhoz másképp is hozzálehet jutni. Mellesleg egy fehér bőrűnek elég maximum 5-11 perc, míg a Napon tartózkodik, és már is meg van a napi D-vitamin szükséglet. Míg egy barnább, kreolosabb bőrűnek ez több időbe telik.
Őszintébe... minek kérdezed meg ha eddig minden ellent mondót leoltasz.... ha valaki aztmondta hogy neki nem tetszik vagy nem előnyös egyből vissza támadsz.... ha nem érdekel a másik véleménye vagy ha nem tartod tiszteletben akkor mi a f*sznak kérdeztééél??? :OO
és utólag barna bőröm van és szerintem undorító ha valaki nagyon fehér, főleg ha szeplős is hozzá :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!