Szörnyen izzadok, és undorító! Mit tegyek?
Igaz, alapból nagyon izzadós típus az egész család, szóval már a génjeimben benne van. Pajzsmirigy problémákkal is küszködök, túlsúlyom van...
Suliban folyton cikiznek és fújolnak miatta, hogy már reggel hatalmas hónajlpacni díszeleg a pólómon. Nem tudom felemelni a kezem, megölelni valakit, semmi. Nem merek színes pólót sem felvenni. :( Már mindenféle deot kipróbáltam, de csak rátettek egy lapáttal az egészre. Most is itt ülök, és izzadok. Hogyan tudnám kezelni? Házi praktikák előnyben. :)
12/L
A pajzsmirigyed most rendben van?
Amúgy Solutio Antisudorica. Patikákban kapható, ha feliratod 100valamennyi, recept nélkül 300 körül van. Én eleinte jobban izzadtam tőle, és sokat kellett használnom, hogy érjen valamit, de kiütéses lettem tőle, de egy próbát megérhet. Nagyon sokaknak használ, és ennyi pénzért ki lehet próbálni.
Még a Dove stiftet használom.
Amúgy vegyél levendulafürdőt és igyál levendula teát.
Szintúgy egy pajzsmirigybeteg.
20/L
Hát, nem nagyon. Csak tömnek a jóddal.
Rendben, megkérem anyát, hogyha lehet, vegyen nekem. Köszönöm! :)
Szia!
Én is rettenetesen izzadok :D 18 vagyok én is és kb akkor kezdődött, amikor 12-13voltam. :S Solutio Antisudorica csak az első üvegcsénél fog használni, utána jó nagy szünetet kell tartanod, mire újra használni fog, tapasztalat. A levendula teát én is ajánlom, bár én másért kezdtem el inni, de nagyon sok pozitív hatása van(teste és lélekre is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!