Létezik olyan, hogy valaki élőben gyönyörű, képeken viszont szörnyen néz ki?
Figyelt kérdés
Ez mitől van?2011. júl. 6. 19:24
1/11 anonim válasza:
Létezik, pont úgy ahogy olyan is hogy képen szép és élőben csúnya. Nem éppen fotogén az illető.
2/11 anonim válasza:
nekem azt mondják fotogén vagyok, van olyan képem ami mindenkinek tetszik, de nekem nem. :) előben szebb vagyok mint képeken. :D
3/11 anonim válasza:
Előnytelen póz, satöbbi. Túl közelről/távolról készül a kép, így kiemel előnytelen tulajdonságokat. Vagy rossz szögből lett lekapva...
Ami még nagy különbség, hogy képen nem jön át, ami élőben sok pluszt jelenthet, például kisugárzás.
4/11 anonim válasza:
Én... képeken valahogy olyan kényszeredett leszek, élőben teljesen más :)))
5/11 szamóca.. válasza:
én is sokkal ocsmányabb vagyok képeken mint élőben... van ilyen, és létezik az ellenkezője is.
6/11 A kérdező kommentje:
Én is élőben vagyok szebb. De annyira bosszant, mikor csinosan lefotózom magam, a képeken pedig teljesen máshogy látok mindent...
2011. júl. 6. 19:42
7/11 anonim válasza:
persze,hogy van ilyen.nem készülnek róla előnyös képek..
8/11 anonim válasza:
Áh, én is teljesen ilyen vagyok :) Élőben teljesen meg vagyok elégedve magammal, gyönyörű a sminkem, jó a hajam, majd miután meglátom a képet, elborzadok, és elmegy a kedvem az egésztől, mert szörnyen nézek ki rajta. Aztán visszanézek a tükörbe, és "Hm, szép!", aztán újabb fotó és megint "Aaaa -.-" :)
Ilyen ez :)
9/11 anonim válasza:
Velem is ez van.
De akkor melyik az igazság amúgy? Amit a tükörben látok, vagy amit a fotón?? xD ez nagyon érdekelne :D
10/11 anonim válasza:
Remélem, az az igazság, ahogy a tükörben látom magam.. :) Elvégre személyesen, szemtől-szemben valszeg többen látnak, mint az előnytelen képemet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!