Félnéger vagy fehér bőrszín?
Szerintem a félnéger nők sokkal szebbek , nem sokkal hanem ezerszer szebbek mint a fehérek .
Mondjuk az én ideállom az Rihanna nála nagyobb szépség nincs a bolygón.
nem tudom miért ,nem vagyok roma ha mondanátok, h mert nekem ők tetszenek .
Enyhén szólva legszebb a régi Rihanna ,de most is nagyon szép vőrős hajjal .: [link]
Kort is koszi
16/F
Szerintem meg a fehér(ek) a jobb(ak). Maga a bőrszín is jobban tetszik, de valahogy baromira taszítanak a négeres vonások. Amúgy nem vagyok rasszista, mielőtt még átharapnátok a torkom, mert nincs bajom a feketékkel, de a küllemük nem bejövős számomra.
De ez van, ízlések és pofonok.
Kor
miért ne lenne szép?
Nekem tetszik a fehér is nem arról van szó ,mert gondolom ,h nem egy néger nő lesz a feleségem :D Csak tetszenek .Szerintem nagyon szépek , meg tehetségesebbek is mint a fehérek nagyobb érzékük van mindenhez véleményem szerint.
koszi a válaszokat .
Én igaz lány vagyok, de nekem jobban tetszik a fehér bőr. Vannak nagyon szép félvér nők is, de nekem Rihanna pont nem tartozik közéjük.
25/L
jó .:D
akkor nem tudom ,de nem hiszem h teljesen néger lenne :D
Tehetségesebbek? Atyavilág!xD
Na, ezen inkább nem is vitatkoznék, elvégre ez egy relatív dolog.:D De ennyi erővel én meg felhozhatnám, hogy a négerkén 80 az átlagos IQ, a fehéreknél meg 100, szóval ebben mi vagyunk a jobbak.xD
*négereknél :D
Bocs, szar a klaviatúrám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!