Félnéger vagy fehér bőrszín?
Szerintem a félnéger nők sokkal szebbek , nem sokkal hanem ezerszer szebbek mint a fehérek .
Mondjuk az én ideállom az Rihanna nála nagyobb szépség nincs a bolygón.
nem tudom miért ,nem vagyok roma ha mondanátok, h mert nekem ők tetszenek .
Enyhén szólva legszebb a régi Rihanna ,de most is nagyon szép vőrős hajjal .: [link]
Kort is koszi
16/F
koszi eddigi válaszokat .
A tehetséget meg arra értem h a Rapet szinte ők uralják itt nem nőkről van szó ..:D
Mondjuk 2PAC->legeslegjobb volt , Ice Cube , 50Cent ,Snopp Dogg ,ez a rap nem a Young g és társai .
A fehéreknél meg : Eminem
A magyar rap elég igénytelen aki jó az talán TkyD őt nagyon szerettem :D
bocsi h mikor írtam h tehetségesebbek nem írtam h osszeségben . ott van Lewis hamilton a F1- legjobbja :D stb
Szerintem semmi baj sincs rihannával pont jó :D
koszi mindenkinek a válaszokat .
félvérek gyönyörűek, Rihanna elképesztő. nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom, h miket írtál kérdező, de teljesen egyetértek veled a kérdésed alapján. am még a tehetséges komidba beleolvastam, szerintem max. annyi, h a ritmus és a popórázás előbb benne van a vérükben. nézd meg ezt videót, bár ha ennyire szereted Rihannát biztos ismered, de szerintem ebben a legszebb:
http://www.youtube.com/watch?v=J3UjJ4wKLkg&ob=av2e
18/L
A "félnégerek" neve, amikre te gondolsz: latinák.
Egyébként Rihanna régen tényleg szép volt (Pon de Replay klipjében pl.), de mióta levágatta a haját rá sem merek nézni.
Az meg megint egy másik dolog, hogy a négerek tehetségesebbek-e vagy nem. 50 Cent pl. k*rvára nem rapper, hanem egy wannabe kis p*cs, sehol sincs Warren G-hez és WC-hez képest.
Nekem pl nagyon fehér bőröm van és utálom!Most annyira nem divat meg a leégés meg minden.. Amúgy szerintem is Rihanna a legszebb nő a világon! Amúgy neki az anyja néger apja félvér néger,szóval őt inkább már négernek mondanám,kicsit sötétebb bőrű mint a félvérek! De amúgy gyönyörű nő,mondjuk
nekem az ő bőrszíne sem tetszik,nekem a világosabb kreol bőr tetszik és mindenem oda adnám érte dehát ez van így születtem fehéren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!