Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Félnéger vagy fehér bőrszín?

Félnéger vagy fehér bőrszín?

Figyelt kérdés

Szerintem a félnéger nők sokkal szebbek , nem sokkal hanem ezerszer szebbek mint a fehérek .

Mondjuk az én ideállom az Rihanna nála nagyobb szépség nincs a bolygón.

nem tudom miért ,nem vagyok roma ha mondanátok, h mert nekem ők tetszenek .

Enyhén szólva legszebb a régi Rihanna ,de most is nagyon szép vőrős hajjal .: [link]

Kort is koszi

16/F

2011. aug. 18. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
azért Rihanna se tökéletes:magas a homloka és széles az orra
2011. aug. 18. 21:30
 12/17 A kérdező kommentje:

koszi eddigi válaszokat .

A tehetséget meg arra értem h a Rapet szinte ők uralják itt nem nőkről van szó ..:D

Mondjuk 2PAC->legeslegjobb volt , Ice Cube , 50Cent ,Snopp Dogg ,ez a rap nem a Young g és társai .

A fehéreknél meg : Eminem

A magyar rap elég igénytelen aki jó az talán TkyD őt nagyon szerettem :D

bocsi h mikor írtam h tehetségesebbek nem írtam h osszeségben . ott van Lewis hamilton a F1- legjobbja :D stb

Szerintem semmi baj sincs rihannával pont jó :D

koszi mindenkinek a válaszokat .

2011. aug. 18. 21:48
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
young g? ő vv béci.. ő cigány származású nem néger..:D
2011. aug. 18. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:

félvérek gyönyörűek, Rihanna elképesztő. nem olvastam végig a kommenteket, nem tudom, h miket írtál kérdező, de teljesen egyetértek veled a kérdésed alapján. am még a tehetséges komidba beleolvastam, szerintem max. annyi, h a ritmus és a popórázás előbb benne van a vérükben. nézd meg ezt videót, bár ha ennyire szereted Rihannát biztos ismered, de szerintem ebben a legszebb:

http://www.youtube.com/watch?v=J3UjJ4wKLkg&ob=av2e

18/L

2011. aug. 18. 23:53
 15/17 anonim ***** válasza:
82%

A "félnégerek" neve, amikre te gondolsz: latinák.

Egyébként Rihanna régen tényleg szép volt (Pon de Replay klipjében pl.), de mióta levágatta a haját rá sem merek nézni.

Az meg megint egy másik dolog, hogy a négerek tehetségesebbek-e vagy nem. 50 Cent pl. k*rvára nem rapper, hanem egy wannabe kis p*cs, sehol sincs Warren G-hez és WC-hez képest.

2011. aug. 19. 01:25
 16/17 anonim ***** válasza:
egyértelmű, hogy a félnéger
2011. aug. 19. 09:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem pl nagyon fehér bőröm van és utálom!Most annyira nem divat meg a leégés meg minden.. Amúgy szerintem is Rihanna a legszebb nő a világon! Amúgy neki az anyja néger apja félvér néger,szóval őt inkább már négernek mondanám,kicsit sötétebb bőrű mint a félvérek! De amúgy gyönyörű nő,mondjuk

nekem az ő bőrszíne sem tetszik,nekem a világosabb kreol bőr tetszik és mindenem oda adnám érte dehát ez van így születtem fehéren!

2011. szept. 20. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!