Mit szóltok ehhez az öltözködési stílushoz?
Figyelt kérdés
Nem akarok túl "tinis" lenni... Szerintetek ilyenek jók egy 13 éves lánynak?
Az 1. képhez még képzeljetek egy farmer nadrágot.
2011. máj. 2. 13:52
1/8 anonim válasza:
Az elsőhöz még egy farmert? Szerintem felesleges...
2/8 anonim válasza:
Szerintem jók. Nekem legalábbis tetszenek. :) És az ilyen "csinibb" felsőkhöz balerinacipőt húzz fel. Ne tornacipőt. :) Szerintem. :)
17/L
3/8 anonim válasza:
én ugy gondolom hogy nem 13évesnek való,az első főleg nem
4/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy 13 évesnek túl nőies.Olyan mintha már felnőtt nő akarnál lenni ezekkel a ruhákkal,és az sztem nevetséges.:D Inkább legyél tinis. De ez csak az én véleményem.((:
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
13:57
Tudom, nyáron nem is hordanám vele, de a suliba még sem mehetek ilyen kis szoknyában :D
13:59
Azt szoktam. :) Van egy tornacipőm is, de azt ritkám hordom...
2011. máj. 2. 14:17
7/8 anonim válasza:
13évesen pedig pont hogy "tinisnek" kéne lenned. 18évesen mit veszel majd fel?
8/8 anonim válasza:
Kezdhetsz nőcisedni, ha ez a szíved vágya, de ne ilyen ruhákkal, szerintem, mert még nem fognak úgy állni, ahogy kéne, vagy ha igen, akkor se nagyon passzol a korodhoz. Most sietek, de később szívesen linkelek, hogy milyen felsőkre gondolok, ami nőcis, de nem túlzottan, és való lenne hozzád szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!