Öltözködési tippek kellenének?
Heló! Volt egy étkezi problémám, doki szerint szépen gyógyulok... kórházba kerülés nélkül oldottuk meg(anya egyik ismerőse doki, és hozzá jártam el... így nem kellett kórházba bemennem, tanulás miatt is necces lett volna) nagyon lefogytam, 167 cmhez 39-40 kgra... 1,5 hónapja kezdtem bele a hízókúrába, feljött 3-4 kg, most vagyok 43,5 kg körül, de nagyon kilátszanak a csontjaim még mindig, a bordáim is, meg a lapockám is, a vállcsontom is.
1 hónap múlva bál, és addig nem hiszem hogy annyit fel tudok szedni, hogy ne látszon ki a kulcscsontom meg a lapockám. Valami megoldást nem tudtok? Viseljek bolerót? De az olyan ciki ha táncolni kell meg melegem lesz :/ vagy van olyan báli ruha ami takarná a lapockát?
(ha kinnvan a kulcscsontom az nem zavar annyira, csak a lapockám, a hátamon...)
segítsetek, lécci!
Ha hosszú a hajad, mindenképpen engedd majd ki, hogy rálógjon a hátadra! Én azt mondom, hogy télen azért nem lesz mindig olyan meleg, hogy csak egy csőtopba táncolj. És milyen bál lesz? Bulizós, vagy "hosszú ruhás"?
Mindenképpen olyan ruhát válassz, aminek hátul nincs bevágása, és takarja a vállad.
Egy ilyen lógós ruha sok mindent eltakarhat:
Ennek például remek szabása van. Kicsit laza is, így még a bordáid sem látszanak majd. A kulcscsontot is sok részben takarja:
Vagy egy ilyen is remek választás:
És hogy ne legyen meleged annyira, mondjuk cicanadrággal, vagy vékony nadrággal viseld, meg egy kis kiegészítő és jó lesz ez buliba!
Ha meg bál, akkor is az ilyen bevágásokat válaszd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!