Fiúk, férfiak! Titeket érdekel egy nő öltözködési stílusa?
"Első igazad van, hordja csak a nagymama egykori ruháit"
És még rám mondják, hogy szűk látókörű vagyok...
Szerinted csak azok a ribancos, ócska "márkás" szarok vannak, amit ezek a gyökerek az angol turkálóból és a kínaiból vesznek, vagy esetleg valami szintén magas színvonalú divatházból?
Ne mondja nekem azt senki, hogy azért vesz 20 ezer forintért egy vászon converse tornacipőt, mert neki pont az tetszett, a divattól függetlenül. Persze nem kell mindig a hiper-szuper divatos holmikat keresni, kell egy kis egyediség, de azért a divaton belül is lehet egyedit találni. Például mostanság hülyének nézik, aki trapéznadrágban jár, mert a csőnadrág a divat. Meg az a sok gumióra, amit 2 éve kiröhögtem volna, hogy ovisoknak való.
De tényleg a fő, hogy jól álljon az embernek, amit felvesz.
ma 16:45-ös nem értem mit akarsz kihozni a mondandódból, de hülyeséget írtál, ami divatos igenis lehet stílusos... itt az a lényeg, hogy jól álljon az illetőn és nem azon van a hangsúly, hogy véletlenül se kövesse a divatot. Gondolom tini vagy és lázadsz a világ ellen. :D
Pl nekem sokkal jobban áll a csőnadrág és a cicanadrág, mint egy trapéz vagy bőszárú gatya. Ennyi...
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!