Miért egyre lányosabbak a férfiak és mit szeretnek ezen a nők?
Rózsaszín ing, vietnámi papucs, frizura beszárítása minden reggel a tükör előtt, dizájnos szakállcsík, csillogós póló, tubarózsaillat, jaj-istenem-nehogy-piszkos-legyen-a-nacim, meg ez az egész, hogy látszik rajta, nagyon el van foglalva a külsejével, plusz a viselkedésében, mozdulataiban, beszédstílusában sincs semmi férfias, értitek, mire gondolok? Sok fiatalról messziről lesír, hogy homokos, még a lány osztálytársai is férfiasabbak, mint ő. Nem gáz szerintetek? Persze, legyen homokos, mit bánom én, csak arra gondolok, ez már egy divat, már az is felveszi ezt a szerepet, aki veleszületetten nagyjából heteró lenne.
És nem, nem a lyukas pólós, szőrősmellkas-villantós, sörvedelős, köpödős, típust tartom férfiasnak, még mielőtt nekem esnének a kedves netezők.
Én az ilyen csicsás, stb lányosabb kinézető férfi holmikat se venném fel, és nem is vettem még soha
(jó egy két kivételes alkalom volt, az ilyen hogy ápr1, meg szilveszter, meg pl lányismerősökkel +1-2 fiúval hülyültünk :)
Az belefér :) +én vásárolni se nagyon szeretek, kell valami ruha, elmegyek a piacra és megveszem ott. nekem nem életem a több ezer/10ezer ft-os ruhavásárlás. megveszem egyszer azt a ruhát a piacon és kész, évekig jó.
márkátlanokat is lehet évekig használni még akkor is ha nem túl jó anyagból van.
23/F
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:37
Nehogy azt hidd. A csajok ezekre buknak
ma 15:38!
Ez sajnos igaz. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!