Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért egyre lányosabbak a...

Miért egyre lányosabbak a férfiak és mit szeretnek ezen a nők?

Figyelt kérdés

Rózsaszín ing, vietnámi papucs, frizura beszárítása minden reggel a tükör előtt, dizájnos szakállcsík, csillogós póló, tubarózsaillat, jaj-istenem-nehogy-piszkos-legyen-a-nacim, meg ez az egész, hogy látszik rajta, nagyon el van foglalva a külsejével, plusz a viselkedésében, mozdulataiban, beszédstílusában sincs semmi férfias, értitek, mire gondolok? Sok fiatalról messziről lesír, hogy homokos, még a lány osztálytársai is férfiasabbak, mint ő. Nem gáz szerintetek? Persze, legyen homokos, mit bánom én, csak arra gondolok, ez már egy divat, már az is felveszi ezt a szerepet, aki veleszületetten nagyjából heteró lenne.

És nem, nem a lyukas pólós, szőrősmellkas-villantós, sörvedelős, köpödős, típust tartom férfiasnak, még mielőtt nekem esnének a kedves netezők.

2011. szept. 29. 14:43
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem a nők már kezdenek visszanőiesedni, a 80-as, 90-es években sokkal férfiasabbak voltak. Gondolom, azért, mert megváltozott a szerepük és kissé túlreagálták. Ma már újra sokkal többen hordanak szoknyát, blúzt, derekat hangsúlyozó, virágmintás csini felsőket. Nem ciki a rózsaszín és a fodor, nem kötelező a konnektoros frizura. Viszont kezd ciki lenni a karrerista, tudatos szingli élet, az anyaságtól való irtózás.
2011. szept. 30. 09:00
 12/15 A kérdező kommentje:
szerintem már rég a lányok udvarolnak a fiúknak, nagyon ciki
2011. szept. 30. 09:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem a nők szeretik. A " férfiak " szeretik. No azok se férfiak.
2014. jan. 4. 08:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Összekeverni a nemeket, összekeverni a rasszokat. Szétdúlni a családokat, mindenkiből alkeszt, gyógyszerfüggőt, láncdohányost, kábszerest csinálni. Tönkretenni az iskolákat, hogy mindenki gondolkodásmentes zéró legyen. Kiirtani a vallást, a nemzettudatot, bálványozni a deviánst, a másságot, kigúnyolni a normalitást, sőt: üldözni, nácizni stb. Összekeverni a rasszokat. A tudományba, kultúrába, politikába balos ügynököket telepíteni. Ez a sátáni terv, a világ uralása. Végül a lelkeké.
2019. márc. 1. 15:56
 15/15 anonim válasza:
Üdv kedves kérdező. Véletlenül nekem is vannak hasonló ismerőseim: az osztálytársaim között vannak olyan lányok, melyeket én nagyon csinos „bombázóknak” tartok, (ugyanis igen, heteró férfi vagyok) ...de valahogy mégsem értem, miért tetszenek nekik azok a fiúk, akikben (ránézésre) semmi férfiasság nincs. Festik a hajukat, fülbevalót hordanak, férfiatlan a hangjuk és az öltözködési stílusuk, de még maga az arcuk is totál férfiatlan vonású. Csak csókolózni és verekedni képesek, és az úgy... „élj a mának”. Mi szeretni valót látnak a mai lányok bennük? Most komolyan. (tisztelet a kivételnek!) Aki nem ho**kos beütésű, annak nem terem babér a csajozásban, vagy mi? Mindenesetre az biztos, hogy őtőlük egy normális, de ”palira vett” lány hosszú távon csak részben fogja megkapni a családot és az életre szóló boldogságot. És egyébként is, miért van az, hogy az osztályunkban mi, avagy a férfiasabb fiúk még mindig mind szinglik? Ha megtámadják a csajt, ki védi meg? Egy naív „ho**kember” vagy egy magabiztos „férfiember”? És már elnézést, ebben nincs semmi rosszindulat, félreértés ne essék, csak általánosítok. Felőlem legyenek amik akarnak, elviselem, mert a magánügyük, csak ne keltsenek nagy feltűnést, mert ez nem mindenki szemében rokonszenves. Egyedül csak az dühít piszkosul, hogy ott vagyunk mi, a „valódi” férfiak, akik komoly kapcsolatra vágynak egy nőtől és közben meg azt kell elviselnünk, hogy ezek a „furcsa emberek” pikk-pakk lenyúlják a legcsinosabb csajokat, de közben ők legbelül biztosan szívből les**rják őket. Aztán később meg pont ezekből a lányokból válnak le**bik vagy rosszabb esetben akár öng**lkosok, ha csalódnak. Ez a véleményem, kérem szépen! Én Dominik voltam. Köszönöm a figyelmet.
2020. febr. 10. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!