Szerinted milyen öltözködési stílus illene hozzám? Kép rólam lent.
Szeretem a sötétebb színeket, sportosan, de elegánsan öltözködöm. Szeretem a kötött dolgokat :D Meg a graffitit. Új suliba megyek szeptemberben, milyen ruhákat vegyek? És milyen táskát? Hátizsákot akarok, nem oldaltáskát. Remélem tudtok segíteni! :)
(hozzáteszem, színben fekete, szürke, lila, és piros cuccok a nyerők nálam.)
Isten ments meg.. be mész egy rohadt boltba vagy kettőbe, körbe nézel ami megtetszik felpróbálod.. és csak el tudod dönteni hogy jól áll e!
nem hinném hogy az arcocskád alapján fogunk belinkelni cuccokat.. :)
Mellesleg most nagy divat az a nadrág aminek az ülepe kicsit lelóg, ilyen "buggyos".. remélem vágod..
akkor cicagatyák, hosszú felsőkkel + nagy öv a derékon, feliratos csajos pólók..
cipőnek sport cipő, vagy saru ameddig jó az idő, vagy papucs..
és attól még télen hordhatsz garbót de nem hiszem hogy ameddig +40 fok van garbóba fogsz rohangálni :"D
"Picit retro irányba akarok elmenni, tehát bő ingek, passzos nadrágok, sok ékszer, és tornacsuka..."
Na, tudod Te a választ!
Hát akkor.:D Bocsi, de a cicanacitól,nem tudok eltávolodni. :D
Cipő:
17.000 Ft
Converse Márkabolt
Gatya:
2.900 Ft körül.
Bármely New Yorker, Takko, H&M
Póló:
3.550 Ft
New Yorker
Táska:
9.990 Ft
Converse Márkabolt, Pécs Hervis
Pulcsi:
8.090 Ft
New Yorker
Tolltartó:
2.490Ft
Converse Márkabolt
Remélem tudtam valamennyire segíteni. :)
OFF:
Előzőnek olyan pénztárcája lehet... Vagy 10 mdf lap egymásra pakolva! 2.500 ft-ot kiadni egy ilyen fis-fos tolltartóért! Semmi nincs benne, csak rátették a Converse logóját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!