Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Annyira szörnyű vagyok. Mit...

Annyira szörnyű vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megláttam magam egy fotón,ami nemrég készült,és hát szörnyű ahogy kinézek.Igazából nem nagyon szoktam magam fotózni,talán ezért is van ez,de tényleg iszonyatos.Én eddig azt hittem,hogy sokkal jobban nézek ki,mármint amit a tükör ad vissza,az sokkal jobb,mint a fényképes arcom.Egyszerűen iszonyú,úgy nézek ki rajta mint egy malac.Nagy a fejem,ráadásul zsíros a bőröm,széles vagyok,és még 1000 hibám van,amit utálok.Most nagyon el vagyok keseredve:(
2011. ápr. 1. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
szia én is így vagyok vele priviben küldhetnél képet, amúgy énis ilyen vagyok úgyahogy elfogadom magam aztán meglátom magam egy képen amit más csinált és kb egy hétig nem vagyok magamnál.. a hajam helyett szénaboglya, pulihaj, mitteszeres bőr, kövér vagyok, toka stb.. :((
2011. ápr. 1. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

Küldessz nekem képet priviben?

Veresegyházon lakom :D

2011. ápr. 1. 21:17
 13/14 situ ***** válasza:
Az de durva kép a csajrol xXD
2011. ápr. 1. 23:18
 14/14 anonim ***** válasza:

A fénykép 1 dimenzió, a valóság 3, és csak a valóság számít.

Ezért látod magad másképp a tükörben,és mindenki szebbnek lát élőben.

2011. ápr. 2. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!