Annyira szörnyű vagyok. Mit tegyek?
Egy fotó ne keserítsen el, lehet hogy csak nem sikerült jól! A többi képeken jobban tetszel magadnak?
A tükör nem hazudik!
Nem teszel fel képet?
privibe küldhetek képet,de először mondjátok meg,hogy hol laktok:)
nem szeretném,ha ismerősbe botlanék:))
Szia!
Megértem a problémádat. De ne szegje a kedvedet egy rosszul sikerült fotó. Ilyen ugyanis mindenkiről készül. :) Ismered Katy Perryt? Szerintem elég szép nő, de itt van róla egy fotó, amit a férje csinált róla reggel smink nélkül: [link]
Tele van ilyesmikkel az internet. NINCS olyan ember, akinek ne lenne olyan képe, amit eldugna egy életre. Néhány tanácsot tudok adni: ha keres az arcod, akkor ne fogd össze, vágass olyan frizurát, ami hosszítja az arcod. Egy fodrász biztos tud ebben segíteni. Az arcodról: ha zsíros, akkor babapopsitörlő kendővel napközben akár többször is áttörölheted vele. Ezzel leitatod a fölös zsírt, és megelőzöd a pattanásokat is. Egy szép szemöldök forma is jó választás lehet. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Fel a fejjel! Senki sem tökéletes! ;)
úristen az tényleg Katy Perry?? :OOO
(elnézést az offért)
amúgy szerintem egyszerűen nem vagy fotogén,nyugi:) próbáld az előnyeidet is észrevenni a képen !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!