Szörnyű a hajam. Garnier hajerősítőt használok de semmire se jo. Vékonyszálú, gyenge, nem tart semmit. Kicsit hullik is. Melyik az a sampon ami nem cseszi el a hajt, jo lessz tőle és szép?
Avon demage repair balzsam, nem kapható drogériákban, de nekem nagyon bevált.
Avon daily shine hajvégápoló, ugyan úgy jó, mint a fenti.
Bánfi sampon, hajszesz, nekem beváltak.
Got 2b straight on! hővédő, bár nem szárítom hajszárítóvan a sörényem, de mindig fújok rá, hogy a nap ne károsítsa, stb :)
megmondom őszintén:sosem szerettem a tömeggyártással készült termékeket. amúgy mindenkinek a haja különböző, szal nem feltétlen fog neked beválni az, ami nekem is.
de! lehetséges, úgyhogy adok egy linket egy otthon elkészíthető samponhoz: http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys&feature=results_v.. remélem beválik :))
Mindenkinek más jön be...én most írhatom neked, hogy én amióta megtaláltam a nekem való sampont, azóta arra esküszök...ez pedig a Gliss Kur keratin komplexel, 7 olajjal sampon, nekem arra a problémára, amire kellett megfelet, tehát én ajánlom a Gliss Kurt, de lehet neked nem jön be.
Itt nézz körbe esetleg.
A baba sampon.
aztán lehetnek okai, amit meg kell szüntetni keress rá erre a blog fejezetre,
3. Figyeljetek oda a kamaszokra!!-- Egészségünk megőrzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!