Szörnyű az alakom! Segítene valaki, hogy mit kéne csinálnom? (kép)
Sportolok rendszeresen, bár ez egyáltalán nem látszik meg:( Nem vagyok formás, és nagyon nem tetszik a lábam, mert kidüllednek az izmok:( Nincs derekam, nincs csípőm, ezen lehet segíteni?
Idővel, ahogy fejlődsz, lehet még csípőd és derekad.
Ez a fürdőruha előnytelen, dobd ki, vegyél egy másikat.
Keress rá a neten olyan oldalakra, ahol öltözködési tanácsokat adnak, és tanulj meg öltözködni.
A rendszeres sport és az alakformáló torna nem ugyanaz, nekem pl. Béres Alexandra DVD-i sokat segítettek, hogy jobb legyen az alakom, pedig nem vagyok mai csirke.
Amúgy az alakod egyáltalán nem rémes, hanem átlagos.
Nem vagy egy 170 cm-es, 50 kilós, szilikontőgyes, photoshoppolt cicababa, és ennyi. :)
Nekem is hasonlóak a combjaim és szörnyen zavartak!! De abbahagytam a sportot, nem kellett egy év és már nem dülledt ki, de izmossága megmaradt( a biciklizés miatt). Persze nem azt mondom, hogy hagyd abba. xD Szóval nem olyan gáz az alakod, nekem is hasonló, csak szélesebb a csípőm, de majd ahogy alakulsz jobb lesz, hidd el.
Addig valami alakformáló tornát kezdj el. :)
19 éves vagyok, fogok én még alakulni egyáltalán?:(
Akkor egyek kevesebbet?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!