Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szörnyű az alakom! Segítene...

Szörnyű az alakom! Segítene valaki, hogy mit kéne csinálnom? (kép)

Figyelt kérdés

Sportolok rendszeresen, bár ez egyáltalán nem látszik meg:( Nem vagyok formás, és nagyon nem tetszik a lábam, mert kidüllednek az izmok:( Nincs derekam, nincs csípőm, ezen lehet segíteni?

[link]

2011. aug. 15. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Azért a lábán tényleg látszik, hogy sportol.

Az, hogy nincs derekad, szerintem alkati dolog, nem nagyon tudsz rajta változtatni, max öltözködéssel korrigálhatod.

2011. aug. 16. 10:14
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem táncolj. A tánctól megnő az önbizalmad, és szexinek fogod magad érezni. Próbáld ki a hastáncot, vagy például a salsát. azon kívül hogy megnő az önbizalmad, ha intenzíven csinálod fogyni is fogsz. megismerkedsz egy remek társasággal, és minden óra után ragyogni fogsz az örömtől, hiszen tánc közben az ember vidám lesz. pár hónap alatt megvan az eredménye. utána meg már úgyse akarod abbahagyni :)
2011. aug. 23. 22:40
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nyalasd velem hetekig naponta kétszer akkor jó lesz!
2011. szept. 2. 22:44
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem szörnyű, sőt nagyon nagyon szép! :)
2012. jún. 27. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!