Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szörnyű az alakom! Segítene...

Szörnyű az alakom! Segítene valaki, hogy mit kéne csinálnom? (kép)

Figyelt kérdés

Sportolok rendszeresen, bár ez egyáltalán nem látszik meg:( Nem vagyok formás, és nagyon nem tetszik a lábam, mert kidüllednek az izmok:( Nincs derekam, nincs csípőm, ezen lehet segíteni?

[link]

2011. aug. 15. 20:45
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Írd le, egy átlagos ebédre miből mennyit eszel, mennyit "takar ki" a tányér aljából, mikor szedsz a lábasból.
2011. aug. 15. 21:05
 12/24 A kérdező kommentje:

Eleve ilyen az alkatom, erős a csontozatom, szóval arról nem is álmodok, hogy szép vékony legyek.:( No, se baj:)

(kicsit, most megnyugodtam, hogy nem olyan borzasztó a helyzet szerintetek:))

2011. aug. 15. 21:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Viszonylag sokat eszek, de azért mert éhes vagyok, nem szoktam feleslegesen nasizni, csokit, cukrot meg főleg nem. Gyümölcsöt rengeteget eszek...Gondolom az is tele van cukorral.
2011. aug. 15. 21:07
 14/24 anonim ***** válasza:

"Viszonylag sokat eszek, de azért mert éhes vagyok"

Helyesbítek: azért vagy sűrűn éhes, mert sokat eszel, és ki van tágulva a gyomrod. Addig vagy éhes, amíg a gyomrod tele nincs, de mivel minimum kétszer akkora a gyomrod, mint kéne, kétszer annyit eszel, hogy elnyomd az éhséget, de nem tud ennyi kajával mit kezdeni a szervezeted, akármennyit sportolsz.

Felezd meg a kaja mennyiséget, amit egyszerre megeszel. Fél adag a tányérba minden kajálásnál, és pár hét alatt elkezd összehúzódni a gyomrod. Utána már nem maradsz éhes a fél adag után sem. De ha ezt nem tudod betartani, tovább fogsz hízni.

2011. aug. 15. 21:17
 15/24 anonim ***** válasza:

Annyira azért nem vészes a helyzet, lehet ezen segíteni egyrészt öltözködéssel, másrészt életmód váltással.

Tudod, sok gyümi, zöldség, kevés hizlaló étel, tudod, nem is ragoznám tovább. Meg hát ugye a sport. Nem mondtad (vagy nem láttam), mit sportolsz, de ajánlom a futást, szálkásít, formásít, sokat segít. :)

2011. aug. 15. 21:22
 16/24 anonim ***** válasza:
Ja, még egy dolog: a fél adag után éhes maradsz, de ne zavarjon. Kajálások között nyomhatsz gyümölcsöt, vagy igazából bármit, csak ne zabálás legyen belőle.
2011. aug. 15. 21:23
 17/24 anonim ***** válasza:

"Gyümölcsöt rengeteget eszek...Gondolom az is tele van cukorral."

Attól a cukortól semmi bajod nem lesz, ami a gyümikben van. Különben elhízott volna az összes ősember. :D

2011. aug. 15. 21:23
 18/24 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy Rubint R. sokak szerint hulye p.csa, de nem veletlenul hangoztatja, hogy a jo test nagyresze a jo taplalkozasnak koszonheto, mellette fontos a sport, de dieta nelkul nem er semmit.

Megjegyzem, hogy a labaddal van a legkevesebb gond szerintem, az nem baj, hogy a combod kulso reszen van izom, az pont jo. Szerintem nem az a problemas terulet.

Tehat;

mozgast folytatni, valts futasra es alakformalora, de mellette mindenkeppen dietazz!

Szenhidratszegeny, feherjedus etkezes, sok viz.

2011. aug. 15. 21:48
 19/24 anonim ***** válasza:
nem látszik hogy sportolnál
2011. aug. 15. 22:02
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
...és mit sportolsz? Minden nap elmész a vegyesboltba csipszért?
2011. aug. 16. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!