Szörnyű az alakom! Segítene valaki, hogy mit kéne csinálnom? (kép)
Sportolok rendszeresen, bár ez egyáltalán nem látszik meg:( Nem vagyok formás, és nagyon nem tetszik a lábam, mert kidüllednek az izmok:( Nincs derekam, nincs csípőm, ezen lehet segíteni?
Eleve ilyen az alkatom, erős a csontozatom, szóval arról nem is álmodok, hogy szép vékony legyek.:( No, se baj:)
(kicsit, most megnyugodtam, hogy nem olyan borzasztó a helyzet szerintetek:))
"Viszonylag sokat eszek, de azért mert éhes vagyok"
Helyesbítek: azért vagy sűrűn éhes, mert sokat eszel, és ki van tágulva a gyomrod. Addig vagy éhes, amíg a gyomrod tele nincs, de mivel minimum kétszer akkora a gyomrod, mint kéne, kétszer annyit eszel, hogy elnyomd az éhséget, de nem tud ennyi kajával mit kezdeni a szervezeted, akármennyit sportolsz.
Felezd meg a kaja mennyiséget, amit egyszerre megeszel. Fél adag a tányérba minden kajálásnál, és pár hét alatt elkezd összehúzódni a gyomrod. Utána már nem maradsz éhes a fél adag után sem. De ha ezt nem tudod betartani, tovább fogsz hízni.
Annyira azért nem vészes a helyzet, lehet ezen segíteni egyrészt öltözködéssel, másrészt életmód váltással.
Tudod, sok gyümi, zöldség, kevés hizlaló étel, tudod, nem is ragoznám tovább. Meg hát ugye a sport. Nem mondtad (vagy nem láttam), mit sportolsz, de ajánlom a futást, szálkásít, formásít, sokat segít. :)
"Gyümölcsöt rengeteget eszek...Gondolom az is tele van cukorral."
Attól a cukortól semmi bajod nem lesz, ami a gyümikben van. Különben elhízott volna az összes ősember. :D
Lehet, hogy Rubint R. sokak szerint hulye p.csa, de nem veletlenul hangoztatja, hogy a jo test nagyresze a jo taplalkozasnak koszonheto, mellette fontos a sport, de dieta nelkul nem er semmit.
Megjegyzem, hogy a labaddal van a legkevesebb gond szerintem, az nem baj, hogy a combod kulso reszen van izom, az pont jo. Szerintem nem az a problemas terulet.
Tehat;
mozgast folytatni, valts futasra es alakformalora, de mellette mindenkeppen dietazz!
Szenhidratszegeny, feherjedus etkezes, sok viz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!