Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg olyan szörnyű ez a haj?

Tényleg olyan szörnyű ez a haj?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ugyanilyen hajam van(szin+fazon+hossz):

[link]

Én nagyon szeretem a hajamat,szeretem,hogy ilyen hosszú,egyenes.Ma viszont megkaptam,hogy lejárt ez a középen elválasztott frufru nélküli egyenes haj.

Szerintetek is igaz?

Köszönöm a válaszokat! :)

2011. okt. 30. 19:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép. Én úgy gondolom, hogy nem járt le. Ha jól áll neked akkor miért lenne gáz? Biztos csak féltékeny volt az illető. :):)
2011. okt. 30. 19:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Lejárt??? Mi ez, egy doboz halkonzerv? Nem tudom ki mondta ezt, de idióta volt.

Ez a haj nagyon szép. Az pedig, hogy kinek milyen az ízlése egy teljesen egyéni dolog. Persze egy nagymamás kontyra lehet tenni ódivatú megjegyzéseket, de attól, mert nem vagy épp ulratrendi szopott gombóc fejű Ördög Nóra még bőven nem vagy lejárt.

Ne hallgass az ilyen majmokra.

2011. okt. 30. 19:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Szörnyű??? Szerintem meg gyönyörű, mit meg nem adnék, ha ilyenem lehetne... Aki azt mondja, hogy "lejárt", az csak irigykedik. Jó, mondjuk mostanában tényleg nem szokás középen elválasztani a hajat, de ezen könnyen segíthetsz, hát válaszd el oldalt :)
2011. okt. 30. 19:50
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy,szörnyű.Én úgy örülnék neki,mint majom a farkának,bár nekem lenne ilyen,aki azt mondta,hogy lejárt az csak irigykedett.
2011. okt. 30. 20:02
 5/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,kedvesek vagytok. :)

Utolsó előtti:

Direkt igy van nyirva,hogy középen legyen elválasztva,ilyen stilusban:

[link]

[link]

Ha elválasztom oldalra,akkor lesz egy kis frufrum,ami belelóg a szemembe,mert nagyon hosszú.Azért nem hordhatom úgy.De nekem semmi bajom ezzel,mert nekem tetszik igy a hajam,csak ez a megjegyzés miatt,lettem kicsit bizonytalan.

2011. okt. 30. 20:21
 6/16 anonim ***** válasza:
TELJESEN rendben van középen elválasztva.
2011. okt. 30. 20:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem most kezd visszajönni a középválaszték. szerintem nem gáz ha megy a fejformádhoz:D
2011. okt. 30. 20:24
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű ez a haj, és nem gáz a középválaszték.
2011. okt. 30. 21:29
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
szuper ez a haj :D
2011. okt. 30. 22:24
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen nektek is,aranyosak vagytok.

Megnyugtattatok,és semmit nem változtatok rajta. :)

2011. okt. 30. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!