Mért van az hogy a buli után a hajam szörnyű smink elkenődve stb?
Azért, mert sokat mozogsz, kicsit megizzadsz.
Velem akkor is ez van, ha semmit nem csinálok. Szépen kisminkelem magam, rá 3 órára pedig a kedvem is elmegy az élettől a kinézetem miatt.
Hát ha megizzadsz, akkor nyilván be fog hullámosdni a hajad, ha amúgy vasalod. Ha még be is rúgsz hozzá, akkor még jobban izzadsz amúgy, meg attól amúgyis szörnyű feje lesz az embernek...
A sminket ha rendesn lefixálod akkor elvileg a helyén kell maradnia, a hajadon meg más nem segít, csak ha jó sok hajlakkot fújsz rá, akkor viszonylag megmarad.
Amúgy viccesen hangzi, de sokáig én se értettem, hogy hogyan tud valaki a toppon maradni végig. Megvan a titka, bár nemigazán értem az összefüggést, de mióta nem iszom alkoholt, azóta akkor is normális marad a fejem, hogyha az egész éjszakát végigtáncolom... Szóval vagy ne igyál, vagy max 1-2 koktélt egy este, próbáld ki...
én erre csak azt tudom mondani h hajlakk xD viccesen hangzik de jó rá igaz én nem próbáltam de a barátnőimmel csodát művelt úgy csinálják h kifestik magukat beállítják a szemöldöküket és befújják hajlakkal ill.... alapozót le szokták fixálni púderrel ezt kb 2x kell megcsinálni mikor elindulsz akkor már ad egy alapot" ill. amikor odaérsz nem adod le a táskád hanem a wc-ben befújod a szemed a szemöldököd a hajad :)
egy másik jó tipp én pl izzadós vagyok é ezáltal a hajam mindig beizzad stb... erre az esetre jó még a hintőpor meg egy olyan ruha/felső ami nem csőtopp szerűség tehát amiből kint van a lapocka (ezt kerüld el)hiszen ruhán keresztül nem fogsz megizzadni h a hajadra is átterjedjen :) így tökéletes marad kence ficék nélkül is:)
a másik titok ha discoba mész próbálj nyáron olyan discot választani ami szabadteres pl: RIO, hajógyári és amiket ilyenkor érdemes elkerülni morri2, retropolis mert ott nagyon meleg tud lenni akér egy szaunába :)
remélem tudtam egy két hasznos tippet adni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!