Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a bőrömmel hogy ne...

Mit tegyek a bőrömmel hogy ne legyen ilyen szörnyű?

Figyelt kérdés
Bőröm pattanásos,a szine élettelen szürkés és gyorsan zsírosodik.Nyáron vagy szeplős leszek vagy ha le is barnulok akkor is olyan szürkés barna bőröm lessz:( Szemem alatt pedig sötét karikák is néha előjönnek,szóval szörnyűség.Mit tegyek?:(
2011. ápr. 5. 09:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Szedjél szépségvitamint, külsőleg pedig tisztítsd a bőröd reggel és este is arctisztítóval, napközben olyan vitaminos krémet használj, amiben van fényvédő.
2011. ápr. 5. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:

szia:)

a pattikra használj szalicilsavat, pár alkalom után már csökkennek a pattik:)

a bőrödet pedig próbáld meg bepakolni, radírozni, ezzel a vérkeringését is javítod, és hidraláld:)

vagy vannak már színezett hidratálókrémek...nem tudom mennyire jók, de ha nem sajnálsz kiadni érte vmennyit, hogy kipróbáld, akkor érdemes lenne, mert egy halvány színt ad az arcodnak:)

ezeket tudnám ajánlani:)

remélem segítettem:)

2011. ápr. 5. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:

ja és a krémet úgy válaszd, hogy ha zsíros a bőröd, akkor annak megfelelőt, és akkor nem lesz még zsírosabb:)

a karikákra pedig korrektor való, ezt is úgy kell választani, hogy a bőrödtől max. 1 árnyalattal világosabbat, és nem túl sokat használni belőle...:)

pusziii

2011. ápr. 5. 10:01
 4/5 Raffi válasza:

El kell menned bőrgyógyászhoz.

Nem hiszitek el, de ezek a kozmetikai szerek többet ártanak, mert nem biztos, hogy a megfelelő arctisztítót, vagy krémet vásárolod meg.

Mindenféleképp orvossal konzultálj (és ne kozmetikussal) mert a leírás szerint a bőröd eléggé problémás.

2011. ápr. 5. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolom, h irány a bőrdoki. Nekem is csupa pattanás volt az arcom, és nagyon zsíros is. Mindenféle kenceficét próbáltam, de azok vagy semmit nem használtak vagy csak ideig óráig. Aztán a bőrgyógyász írt fel Zyneritet és kb 1 hónap alatt rendbe tette úgy az arcom, h azóta csak nagy ritkán jön elő egy egy pattanás, ami hamar el is tűnik.
2011. ápr. 5. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!