Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP) Csajok véleményét várom
2011. márc. 31. 15:53
31/43 anonim válasza:
hát mit mondjak nem vagy az esetem
32/43 anonim válasza:
Nem vagy az "ideálom", de attól függetlenül jól nézel ki. :)
Am hány éves vagy?
33/43 A kérdező kommentje:
20
2011. ápr. 3. 13:46
34/43 anonim válasza:
Nem rossz:) Tuti lesz barátnőd:) Csak ne legyél félénk... és ne legyenek "irreális" elvárásaid. Szerintem találhatsz szép barátnőd meg ugye ez relatív, de sok fiatal szingli pasi ott bukja be, hogy csakis a legjobb nőket akarják. Azok meg... vagy foglaltak vagy nem érdekli őket, mert 10000 közül válogathatnak. Én nem vagyok olyan, de nem irigységből mondom, csak megjegyzés, mert ezzel a jelenséggel elég gyakran találkozom.
35/43 anonim válasza:
Átlagos vagy, a hajadat pedig növeszd meg. Sokkal jobb lesz az összhatás :D 16/L
36/43 anonim válasza:
átlagon aluli sztem nem vagy helyes nekem nem jönnek be az ilyen típusok
37/43 anonim válasza:
ez a fej+vicces felfogás=nyeremény...xD
38/43 anonim válasza:
A fejszerkezettel baj van,kegyetlen lóképed van,hízzál egy kicsit,hogy kerekedjen az arcod,úgy lehetne rajtad javítani valamennyit.A hajadat vagy teljesen nyírd le,vagy növeszd meg jobban,mert így olyan,mint akit nem fejeztek be a fodrásznál.És szerintem is kicsit olyan nem 100-as a beütésed..
39/43 A kérdező kommentje:
De te se vagy 100-as hanem csak 74-es
2011. ápr. 7. 12:19
40/43 anonim válasza:
Ne kérdezzél ezen az oldalon,ha nem bírod a kritikát!Véleményt kértél..kaptál is.Attól hogy Nálam nem vagy nyerő,még másnak lehetsz Te az adonisz.Sőt,az is lehet hogy Én sem jönnék be Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!