Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP) Csajok véleményét várom

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 15:53
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont hogy jol nezel ki.
2011. márc. 31. 16:47
 12/43 anonim ***** válasza:

Szerintem jó. :))))

Bár értelmesebb arcot is tudnál vágni, ha a kamerába néznél.

2011. márc. 31. 16:48
 13/43 anonim ***** válasza:
51%
édes:)
2011. márc. 31. 16:51
 14/43 A kérdező kommentje:
Kössz a válaszokat.Akkor most levágassam vagy megnövesszem vagy mit csináljak? :D
2011. márc. 31. 16:52
 15/43 szamóca. ***** válasza:

hát mindenképpen növeszd:DD

azon belül már nem értek hozzá :))

2011. márc. 31. 16:53
 16/43 A kérdező kommentje:
Amugy nagyon nincs szerencsém a csajokkal nem tudom miért nehéz manapság rendes lányt találni.
2011. márc. 31. 16:55
 17/43 anonim ***** válasza:

Nekekm nem vagy az esetem, bár szerintem egész helyes vagy. Nekem azok a nemsovány de nem is kövér, kicsit sportos de nem kigyúrt fiúk jönnek be, akik nem felnőttesek :D

Neked jobban állna a hosszú felzselézett haj (lásd Edward, bár nem szeretnél szerintem rá hasonlítani a hajszínedhet jól menne egy ilyen haj, csak kicsit rövidebb. )

2011. márc. 31. 17:07
 18/43 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem, helyes az arcod, semmi gond nincs vele. Szerintem is növeszd meg a hajad, az jobban állna, mivel magas a homlokod. Amúgy meg: nem nehéz rendes lányt találni, csak vagy rosszul, vagy rossz helyen tapogatózol.

22/L

2011. márc. 31. 17:14
 19/43 anonim ***** válasza:
Helyes vagy , de a hajadat növeszd meg kicsit.
2011. márc. 31. 17:16
 20/43 szamóca. ***** válasza:

nőtaláláshoz annyit tudok mondani, hogy legyél nagyon karizmatikus. a nőknek fontos hogy a fiú olyan nagyon jellegzetes legyen. ez leeht akármi, felvehetsz egy divatirányzatot, vagy csak egy "radikális" viselkedésformát, a lényeg hogy ne legyél a srác a szomszédból.

aztán lehet nem olyan vagy, kép alapján, főleg hogy még az öltözködésed sem látszik nehéz megitélni, de nekem ez jött le.

2011. márc. 31. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!