Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP) Csajok véleményét várom
Szerintem jó. :))))
Bár értelmesebb arcot is tudnál vágni, ha a kamerába néznél.
hát mindenképpen növeszd:DD
azon belül már nem értek hozzá :))
Nekekm nem vagy az esetem, bár szerintem egész helyes vagy. Nekem azok a nemsovány de nem is kövér, kicsit sportos de nem kigyúrt fiúk jönnek be, akik nem felnőttesek :D
Neked jobban állna a hosszú felzselézett haj (lásd Edward, bár nem szeretnél szerintem rá hasonlítani a hajszínedhet jól menne egy ilyen haj, csak kicsit rövidebb. )
Szia!
Szerintem, helyes az arcod, semmi gond nincs vele. Szerintem is növeszd meg a hajad, az jobban állna, mivel magas a homlokod. Amúgy meg: nem nehéz rendes lányt találni, csak vagy rosszul, vagy rossz helyen tapogatózol.
22/L
nőtaláláshoz annyit tudok mondani, hogy legyél nagyon karizmatikus. a nőknek fontos hogy a fiú olyan nagyon jellegzetes legyen. ez leeht akármi, felvehetsz egy divatirányzatot, vagy csak egy "radikális" viselkedésformát, a lényeg hogy ne legyél a srác a szomszédból.
aztán lehet nem olyan vagy, kép alapján, főleg hogy még az öltözködésed sem látszik nehéz megitélni, de nekem ez jött le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!