Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért bunkók a pasik? Csajok véleményét várom!
Tisztelet a kivételnek,DE a pasik egy része többsége egy igazi, kritikát és ellentmondást nem tűrő, lányokkal is bunkó külön faj. Jó ez nektek?Ti pedig baromi okosnak és FŐLEG humorosnak gondoljátok magatokat!
még egyszer tehát: Akinek nem inge ne vegye magára!(mert tudom,h a "csajok!" felszólításra sok pasi is belépett ide
Elég sok lány is tud nagyon bunkó lenni, és ők legtöbbször az ember háta mögött csinálják.. Pasik többsége legalább a szemedbe mondja. :D (persze köztük is elég sok pletykagép és sz@rkavaró van) Igaz, hogy akik így viselkednek azok kicsit sem jobbak annál akinek mondják, de hát fő az egó ugye, hogy ők milyen tökéletesek... Azért szerencsére sok rendes ember is van. :)
19/L
a nők értik a viccek,de néhány pasi nem vicces csak szimplán idióta...vagy mindenbe beleszól,okoskodik nah attól kivagyok még
tudom h nők között is vannak ilyenek,de ez tipikus pasi betegség,ennél sokkal jobb a nők hisztije szerintem.
amúgy 21/L
Erre könnyű a válasz:a nők miatt...Valakinek ki kellet választani a férfiakat ésa nők generációkkal ezelőtt a bunkó pasikat részesítették előnybe persze ez nem tudatos választás volt.Hoyg miről beszélek?Bunkókat szeretni?hát igen kedves hölgyeim mert a bunkóknak van egy kát jó tulajdonságuk az életben pontosabban a csapatban kell dolgozni akkor ha le kell a csapattársat a ranglétrán támadni és előrébb jutni akkor a bunkóság elengedhetetlen és szükséges ezáltal a pasi jobb pozicióba kerülhet persze ez több jövedelemmel is járhat amit a nőnek már vonzó lehet ugyhoyg hölgyeim tessék nevetve viselni a bunkó férfiakat
Persze ez csak egy kiragadott példa votl és az élet nem iylen egyszerű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!