Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy nézek ki?...

Szerintetek hogy nézek ki? (KÉP) Csajok véleményét várom

Figyelt kérdés
[link]
2011. márc. 31. 15:53
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

ez a kép már más kérdéshez be volt linkelve:D akkor egy "csaj" írta a kérdést mert h össze akar a képen szereplő sráccal(vagyis veled) jönni:D

bár lehet az is te voltál:D

am nekem bejössz:D

17/L

2011. márc. 31. 17:41
 22/43 anonim ***** válasza:
62%

Bocs hogy én is hozzászolok(fiu vagyok), de én is hasonlo fejszerkezettel és hajjal rendelkezem mint te, ezért én azt hiszem tudnék néhány tanácsot adni.

Sztem a hajadbol ki van hozva a maximum növeszteni nem érdemes,nekem is ilyen volt kb 1 éve szinte mindig de mivel kopaszodom egyre mikiegeresebb a homlokomnál ezért egyre kevésbé áll ez jol.Lehet te is jol járnál ha lenyomatnád a francba az egészet kevesebb a gond vele.Nyáron meg mehet a sapka ugyis de anélkül is jo ez.

És ha már rövid haj (majdnem kopasz) ahhoz jol áll az izom ugyhogy gyurás sport stb egy kis szint szerzel aztán király leszel.

21/F

2011. márc. 31. 18:51
 23/43 szamóca. ***** válasza:

:D

neharagudj kérdező előre is.

40%_os, ha ő letolná kopaszra a haját olyan seggigérő tojáshomloka lenne hogy csak na:D te is jól tudsz érvelni.:D

2011. márc. 31. 19:13
 24/43 anonim ***** válasza:

Szamóca

Én hü vagyok a 40%-omhoz :D Amugy viccet félre téve kinek ez, kinek az.. de am én nem teljes kopaszra godnoltam fél centis géppel nyirt hajra.

2011. márc. 31. 20:13
 25/43 szamóca. ***** válasza:
:DD jólvan nem azért mondtam na :) csak védem a saját állításaim:D
2011. márc. 31. 20:15
 26/43 anonim ***** válasza:
szerintem helyes vagy.:)
2011. márc. 31. 21:06
 27/43 anonim ***** válasza:
csúf
2011. márc. 31. 21:19
 28/43 anonim ***** válasza:
Helyes az arcod, hosszabb hajjal abszolút befutó lennél. 20/L
2011. márc. 31. 21:44
 29/43 Vászilíj Zájcev ***** válasza:
0%
Nem, rá nem hasonlítasz. De apád f@szára igen.
2011. ápr. 2. 17:08
 30/43 anonim ***** válasza:
Ma talán harmadszorra írom ilyen képhez, hogy ez a haj a tipikus mai menő csávós haj... :) Kicsit hosszabb legyen, én imádok beletúrni egy srác hajába. :)))
2011. ápr. 2. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!