Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D
:DD
Köszi az eddigi válaszokat.
én voltam az aki kérdezte a pulcsit,és h lány szemmel is nézve szépvagy. visszatérve arra gondoltam hogy az orrod szélességén úgy tudnál javítani, ha alapozóval úgy árnyékolnál. az orrod széleit alapozd jól el, és függölegesen oszlasd el, majd megint tegyél a orr szél gödrébe alapozot,megin dolgozd el.
Félre ne érts, nem azt akarom hogy egy kiló vakolatot magadra nyomj, de ha használsz egy kis alapozót mértékkel akkor nem lesz semmi gond. Hátha úgy megnő kicsit az önbizalmad. :) A szemed távolságán meg úgy segíthetsz ha a szemöldököd kicsit megrajzolod és beljebb kezded a rajzolást, persze nem olyan feltünően. Ja és szerintem a hajad növeszd meg, ne vágasd le, mert az oválisabbá teszi az arcod! :) De igyis nagyon aranyos vagy.
Köszönöm szépen a válaszaitok!!! :D
Nagyon aranyosak vagytok :)
Az alapozós cuccot kifogom próbálni,már valahol olvastam róla,direkt le is mentettem az oldalt :D
Ez elégi régi kép azóta hál'istennek nőtt a hajam valamennyit :D
Egyébként itt egy nem olyan régebbi kép decemberben készült,ha valakit érdekelne :D tudom itt is bő póló meg bő gatya meg minden,lefekvéshez készülődtem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!