Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rondának érzem magam,...

Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D

[link]

2011. márc. 23. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
Nekem először az AVATAR-ból a csaj jutott eszembe, a szemeid tényleg elég távol vannak egymástól, de szerintem ettől vagy szép és különleges.
2011. márc. 27. 16:34
 62/68 A kérdező kommentje:

:DD

Köszi az eddigi válaszokat.

2011. márc. 27. 17:56
 63/68 anonim ***** válasza:

szerintem szép vagy

13L

2011. júl. 2. 14:07
 64/68 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. júl. 2. 14:37
 65/68 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen pulcsim vaaan! Amúgy lány szemmel nézve is csinos vagy!!!
2012. febr. 27. 19:22
 66/68 anonim ***** válasza:

én voltam az aki kérdezte a pulcsit,és h lány szemmel is nézve szépvagy. visszatérve arra gondoltam hogy az orrod szélességén úgy tudnál javítani, ha alapozóval úgy árnyékolnál. az orrod széleit alapozd jól el, és függölegesen oszlasd el, majd megint tegyél a orr szél gödrébe alapozot,megin dolgozd el.

Félre ne érts, nem azt akarom hogy egy kiló vakolatot magadra nyomj, de ha használsz egy kis alapozót mértékkel akkor nem lesz semmi gond. Hátha úgy megnő kicsit az önbizalmad. :) A szemed távolságán meg úgy segíthetsz ha a szemöldököd kicsit megrajzolod és beljebb kezded a rajzolást, persze nem olyan feltünően. Ja és szerintem a hajad növeszd meg, ne vágasd le, mert az oválisabbá teszi az arcod! :) De igyis nagyon aranyos vagy.

2012. márc. 5. 20:49
 67/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszaitok!!! :D

Nagyon aranyosak vagytok :)

Az alapozós cuccot kifogom próbálni,már valahol olvastam róla,direkt le is mentettem az oldalt :D

Ez elégi régi kép azóta hál'istennek nőtt a hajam valamennyit :D

2012. márc. 5. 21:15
 68/68 A kérdező kommentje:

Egyébként itt egy nem olyan régebbi kép decemberben készült,ha valakit érdekelne :D tudom itt is bő póló meg bő gatya meg minden,lefekvéshez készülődtem :D

[link]

2012. márc. 5. 21:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!