Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rondának érzem magam,...

Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D

[link]

2011. márc. 23. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%
érdekes arcod van, tipikusan olyan, ami (sminktől függetlenül) egyik nap tök szépnek tűnik, máskor meg egyáltalán nem. majd ha tudsz, csinálj magadról egy másik képet! nekem tetszik az arcod amúgy
2011. márc. 24. 01:19
 22/68 anonim ***** válasza:
100%
hát az a baj hogy nagyon hülye fejet vágsz...nemtudnál betenni egy másik képet? mert ezt így nem tudom értékelni
2011. márc. 24. 09:37
 23/68 anonim ***** válasza:
100%

Inkább mondanám érdekesnek, mint rondának, mert nem vagy az, tényleg.

Nincs ilyen "szabvány-arcod", azért tűnik furcsának, de szerintem sok mindent ki tudnál hozni magadból:-)

2011. márc. 24. 13:23
 24/68 anonim ***** válasza:
75%
kicsit fiús az arcod szerintem, és ezzel a bő pulcsival méginkább fokozod ezt a hatást. de nem vagy csúnya egyáltalán
2011. márc. 24. 14:40
 25/68 anonim ***** válasza:
100%
Visszanézek ide, még mindig nem értem hogy az embereknek ennyire rossz a szeme (fiús arc?? ha nektek ez fiús akkor ti még nem láttatok fiút), vagy irigyek, vagy mindenkinek csak az agyon mázolt cicababák tetszenek? Mert veled semmi gond nincs. Szép vagy, aranyosnak tűnsz, csak még fiatal vagy... ami nem gond.
2011. márc. 24. 14:54
 26/68 anonim válasza:
100%

Szia!

Hát az én véleményem szerint nagyon aranyos arcod van!

Én simán beléd tudnék szeretni!

Aki merőben az ellenkezőjét írja, annak szerintem kimosta a média az agyát! :)

26/f

2011. márc. 24. 14:56
 27/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtatok azóta még :D

justin bieber?:D na persze,akkor már az a hangyász izé

2011. márc. 24. 15:14
 28/68 A kérdező kommentje:

01:19

Teljesen jól látod a dolgokat :D

van amikor szépnek látom magam/jó ez egy erős kifejezés inkább átlagos,vagy alatti/máskor meg iszonyatosan rondának,ami egy részt talán igaz is :/

2011. márc. 24. 15:17
 29/68 anonim ***** válasza:
94%

Amikor először megláttam a képet, rögtön a ugrott be, hogy milyen aranyos és szimpatikus vagy. :)

A képről az látszik, hogy te az a fajta lány vagy, aki nem tölt órákat sminkeléssel, hajbeállítással, olyan laza csajnak tűnsz. ;)

A távol ülő szemek szerintem nem hátrány. Szeretem a ilyen különlegesebb arcokat, amik nem túl szabályosak, annyira jó őket lerajzolni! *-*

Amúgymeg inkább legyen széles az orrod, mint hosszú, görbe.

2011. márc. 24. 15:19
 30/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy :D
2011. márc. 24. 15:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!