Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D
Inkább mondanám érdekesnek, mint rondának, mert nem vagy az, tényleg.
Nincs ilyen "szabvány-arcod", azért tűnik furcsának, de szerintem sok mindent ki tudnál hozni magadból:-)
Szia!
Hát az én véleményem szerint nagyon aranyos arcod van!
Én simán beléd tudnék szeretni!
Aki merőben az ellenkezőjét írja, annak szerintem kimosta a média az agyát! :)
26/f
Köszönöm,hogy írtatok azóta még :D
justin bieber?:D na persze,akkor már az a hangyász izé
01:19
Teljesen jól látod a dolgokat :D
van amikor szépnek látom magam/jó ez egy erős kifejezés inkább átlagos,vagy alatti/máskor meg iszonyatosan rondának,ami egy részt talán igaz is :/
Amikor először megláttam a képet, rögtön a ugrott be, hogy milyen aranyos és szimpatikus vagy. :)
A képről az látszik, hogy te az a fajta lány vagy, aki nem tölt órákat sminkeléssel, hajbeállítással, olyan laza csajnak tűnsz. ;)
A távol ülő szemek szerintem nem hátrány. Szeretem a ilyen különlegesebb arcokat, amik nem túl szabályosak, annyira jó őket lerajzolni! *-*
Amúgymeg inkább legyen széles az orrod, mint hosszú, görbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!