Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D
01.19-es vagyok:)
nekem is ilyen fura arcom van, de nem csak én látom így, hanem a visszajelzésekből is egyértelműen tudom, hogy néha tök szépnek látnak mások is, néha meg...inkább hagyjuk :D
a szemedet nagyon irigylem!
Igen az,az :D tudom milyen érzés
Valaki kérte,hogy tegyek másik képet tessék itt van :
Ez nem mostani de nem is olyan régi :D jó nem mintha a másik is régi lett volna,mindegy.
Az orromat légyszíves hagyjátok ki,tudom nagyonronda ráadásul nagy is
na ezen a képen kifejezetten szép vagy
és teljesen aranyos , kedves , áruld már el hány éves vagy
Köszönöm,a kedves szavakat mindenkitől meg a kritikákat is:)
Azért hordok bő pulcsikat,mert tetszenek és szeretem is őket,és a másik ok,hogy nem vagyok elégedett a testemmel se :(
És tényleg köszönöm mindenkinek akim leírta negatív,pozitív véleményét :)
Igen tudom,sajnos,hogy milyen az emberek :S na mindegy az öltözködésre meg persze odafigyelek,csak adjam le a felesleget,lassan két hete itthon tornázok egy órát és akkor remélem,hogy lemegy vagy ha nem is, lesz egy kis izom vagy valami :D
Kellemetlen dolgokról arra célzol,hogy leszbikusnak fognak mondani?:S remélem azért odáig nem fajul el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!