Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rondának érzem magam,...

Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D

[link]

2011. márc. 23. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
100%

01.19-es vagyok:)

nekem is ilyen fura arcom van, de nem csak én látom így, hanem a visszajelzésekből is egyértelműen tudom, hogy néha tök szépnek látnak mások is, néha meg...inkább hagyjuk :D

a szemedet nagyon irigylem!

2011. márc. 24. 15:55
 32/68 A kérdező kommentje:

Igen az,az :D tudom milyen érzés

Valaki kérte,hogy tegyek másik képet tessék itt van :

[link]

Ez nem mostani de nem is olyan régi :D jó nem mintha a másik is régi lett volna,mindegy.

Az orromat légyszíves hagyjátok ki,tudom nagyonronda ráadásul nagy is

2011. márc. 24. 16:00
 33/68 anonim ***** válasza:
100%
én kértem, köszi :) Szerintem átlagos vagy. Amúgy nagyon kedvesnek tűnsz a kommentjeid alapján :)
2011. márc. 24. 16:10
 34/68 anonim ***** válasza:
100%

na ezen a képen kifejezetten szép vagy

és teljesen aranyos , kedves , áruld már el hány éves vagy

2011. márc. 24. 16:11
 35/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,aranyosak vagytok és 14 vagyok:)
2011. márc. 24. 16:12
 36/68 anonim ***** válasza:
100%
nem vagy csúnya szerintem csak átlagos. nem vagy gyönyörű, de csúnya sem. 10/-6-7 körül. te az ilyen bájos kategóriába tartozol.de ez a kép nem mutat sokat!
2011. márc. 24. 16:54
 37/68 anonim ***** válasza:
100%
igenis szépés aranyos vagy.semmibaj nincsen sem a szemeiddel sem az oroddal...most olyan 13 14nek tűnsz kb...depár év múlva mikor kiforr a stílusod az egyéniséged nagyon jó nő lesz belőled, de nem hazudok mert most nem vagy.de szerintem hanyagold az ilyen nagy pulcsikat muatsd az alakod...és így meggyorsítod a jónővé válás folyamatát.egyáltalán nics okod csüggetni mert nagyon szép vagy.
2011. márc. 24. 16:58
 38/68 A kérdező kommentje:

Köszönöm,a kedves szavakat mindenkitől meg a kritikákat is:)

Azért hordok bő pulcsikat,mert tetszenek és szeretem is őket,és a másik ok,hogy nem vagyok elégedett a testemmel se :(

És tényleg köszönöm mindenkinek akim leírta negatív,pozitív véleményét :)

2011. márc. 24. 17:07
 39/68 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit fiús arcod van, ezen a képen is, de tényleg nem vagy csúnya. Az öltözködésed valószínűleg passzol ehhez, ami nem baj, mert 14 éves vagy, csak később figyelj oda, az emberek hajlamosak ez alapján ítélkezni, és kellemetlen dolgokat terjeszteni a másikról:-S (Ezt most nem rossz indulatból írtam.)
2011. márc. 24. 17:28
 40/68 A kérdező kommentje:

Igen tudom,sajnos,hogy milyen az emberek :S na mindegy az öltözködésre meg persze odafigyelek,csak adjam le a felesleget,lassan két hete itthon tornázok egy órát és akkor remélem,hogy lemegy vagy ha nem is, lesz egy kis izom vagy valami :D

Kellemetlen dolgokról arra célzol,hogy leszbikusnak fognak mondani?:S remélem azért odáig nem fajul el :D

2011. márc. 24. 17:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!