Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D
2011. márc. 23. 21:51
11/68 anonim válasza:
szerintem aranyos vagy :) az orrod tényleg széles, fejed kicsit kerek, de így aranyos. pár év múlva jó nő leszel.
12/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor még van remény (?) :D
És hogy széles az orrom meg hogy távol vannak a szemeim én arról sajnos nem tehetek,de tudom én kértem véleményt és tényleg köszi,hogy leírtátok.
2011. márc. 23. 22:11
13/68 anonim válasza:
Persze hogy van remény:D
Így kapásból tudnék sorolni jó pár rondább csajt a környezetemből.(ezzel nem azt akarom mondani h te ronda vagy, de vannak nálad még rondábbak mielött félreértenéd:D )
14/68 A kérdező kommentje:
Értem én :D és köszi,hogy visszanéztél.
További kellemes estét :) meg persze mindenkinek :D
2011. márc. 23. 22:23
15/68 anonim válasza:
Szerintem szép vagy és jó a pulcsid. :)
16/68 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm szépen :)
2011. márc. 23. 22:52
17/68 anonim válasza:
jajj te nagyon szép vagy, hidd el:)
18/68 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,köszönöm :$
2011. márc. 23. 23:08
19/68 anonim válasza:
szerintem is szép vagy , és olyan kis aranyos , nem úgy mint manapság a sok kva .. szóval teljesen jó
20/68 anonim válasza:
hát én komolyan gondolkodtam hogy fiú vagy vagy lány
olyan justin bieber féle selyem fiúra hasonlítasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!