Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon rondának érzem magam,...

Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D

[link]

2011. márc. 23. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:

Köszi^^ Ilyet láttam a Bravo Girl!-ben is. :) Nagyon jól néz ki :)

Amúgy nem vagy csúnya,kedves és cuki az arcod, sok fiúnak ez szerintem bejön :) (és lány vagyok)

2011. márc. 26. 18:43
 52/68 A kérdező kommentje:
Szívesen,én köszi :D
2011. márc. 26. 18:46
 53/68 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy ronda. :) Az orrod kicsit furcsa (bár én pofázom amikor nekem se pisze :D), de ettől függetlenül aranyos arcod van, jó nő lehetsz még egy pár év múlva. ;)
2011. márc. 26. 18:59
 54/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm,aranyos vagy :)
2011. márc. 26. 19:03
 55/68 anonim ***** válasza:
Annyira bírom, amikor testi adottságokat tudtok fikázni!!! Olyan dolgokat, amikről nem tehet. Ilyen az arca és kész, ettől még lehet kedves, aranyos csaj, sőt jó csaj is. Ti biztos mind gyögyörűek és tökéletesek vagytok, nem?
2011. márc. 26. 19:28
 56/68 anonim ***** válasza:
Szerintem ne szedd ki ennyire a szemöldököd középen,mert így még inkább távol ülőnek tűnnek a szemeid!
2011. márc. 26. 19:30
 57/68 A kérdező kommentje:

Nem szedem a szemöldököm :)

És köszi az eddigi hozzászólásokat :)

2011. márc. 26. 19:38
 58/68 anonim ***** válasza:
100%

Sztem egyáltalán nem vagy ronda.

Nem az átlagos szépség, de egyedi az arcod - megjegyzem nekem ez nagyon tetszik, pedig lány vagyok és nekem inkább átlagos szép fejem van...

Klassz lenne vmi egyedi csak saját a fejemen, mondjuk az orromon egy törés vagy mittomén...

Amúgy meg szépség, elárulom, hogy az emberek összemossák ezt a kifejezést. A szépséget és az igényességet.

Azt találják szépnek aki törődik magával, szép a körme, rendezett a haja, tiszta a bőre, kellemes az illata ezt mondják szépnek.

Vedd csak le pl. Eva Longoriarol a sminket és a rendezett hajat és kiba&ott ronda, de ugyanez minden sztárral és mégis azt mondják rájuk hogy milyen szépek, hát persze mert igényesek magukra...

2011. márc. 26. 20:22
 59/68 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy csúnya.:'d olyan cukii arcod van.: ))
2011. márc. 26. 20:28
 60/68 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy ronda. De egy másik képen lehet jobban meglehetne állapítani ezt.
2011. márc. 27. 11:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!