Nagyon rondának érzem magam, szerintetek is az vagyok?
Tudom,hogy nem nagyon lehet látni de ez az egy fényképem van a gépen és ez igaz! de tényleg, nem rég töröltem le az összes eddigi képeket.Csak őszintén és azért ne nagyon durván :D
Köszi^^ Ilyet láttam a Bravo Girl!-ben is. :) Nagyon jól néz ki :)
Amúgy nem vagy csúnya,kedves és cuki az arcod, sok fiúnak ez szerintem bejön :) (és lány vagyok)
Nem szedem a szemöldököm :)
És köszi az eddigi hozzászólásokat :)
Sztem egyáltalán nem vagy ronda.
Nem az átlagos szépség, de egyedi az arcod - megjegyzem nekem ez nagyon tetszik, pedig lány vagyok és nekem inkább átlagos szép fejem van...
Klassz lenne vmi egyedi csak saját a fejemen, mondjuk az orromon egy törés vagy mittomén...
Amúgy meg szépség, elárulom, hogy az emberek összemossák ezt a kifejezést. A szépséget és az igényességet.
Azt találják szépnek aki törődik magával, szép a körme, rendezett a haja, tiszta a bőre, kellemes az illata ezt mondják szépnek.
Vedd csak le pl. Eva Longoriarol a sminket és a rendezett hajat és kiba&ott ronda, de ugyanez minden sztárral és mégis azt mondják rájuk hogy milyen szépek, hát persze mert igényesek magukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!