Miért érzem magam ennyire rondának?
Figyelt kérdés
Csak azon gondolkodom, milyen csúnya vagyok... Pedig buszon ismerős ismerőseitől is azt hallom vissza, hogy XY pedig milyen jó csaj/szép. Ezen rágódok egész nap hogy úristen, ronda vagyok, aztán belenézek a tükörbe, rájövök, hogy nem is olyan vészes, utána meg elmegyek valahova, látok egy csomó másik embert és megint a padlón vagyok:'( Mással is van ilyen? Utálom:(
13/L
2010. dec. 18. 18:05
1/20 anonim válasza:
Ha teszel fel képet magadról eltudjuk dönteni, hogy igazad van-e.
2/20 anonim válasza:
szerintem ez a korral jár.sztem fontos h legyen önbizalmad még akkor is ha azt gondolod hogy csúnya vagy és fogadd el hogy lehetnek nálad szebbek is
3/20 A kérdező kommentje:
2010. dec. 18. 18:21
4/20 anonim válasza:
Nem vagy csúnya! A melletted lévő kiscsaj sokkal rondább mint te!
5/20 anonim válasza:
Nagyon szép vagy! :) Nem normális, aki azt mondja, hogy ronda vagy! Első voltam.
6/20 A kérdező kommentje:
Pedig a mellettem lévő csaj modell:S
2010. dec. 18. 18:29
7/20 anonim válasza:
Az tény hogy nem vagy egy szépségkirályno de azért én nem mondanálak rondának. Meg amúgy is a belso a lényeg. :-) Én sem vagyok túl szép de mégis mindenki szeret. Meg a kuksodet el kell fogadni mert úgysem tudsz vele mit csinálni.
15/L
8/20 anonim válasza:
Szerintem az első képen szép vagy, a második már kicsit előnytelenebb, de ott sem vagy csúnya. Nem kell ilyen hülyeségeket bebeszélni magadna.:D
9/20 A kérdező kommentje:
A belsőmmel meg vagyok elégedve, van egy zenekarom, barátaim, a fiúk sem gondolnak csúnyának, csak pár rosszakaróm:P
2010. dec. 18. 18:39
10/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!