Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinosabb, igényesebb lettem, de rondának látom magam, félek a pasiktól?
Őszintén szólva nem voltam valami igényes tiniként, inkább fius és nem is túl szép. Pasim is egy volt eddig, és azon kívül egy randim. Az is azóta, amióta megváltoztattam a külsőm, és nem mutogatósra, csak csinosra... Futok is, tornázok, vigyázni kedtem az alakomra is, próbálom kihozni magaból a maximumot. Iszonyú önbialomhiányos voltam a külsőm miatt, nem is szerettem emberek közé menni, de mostanában sokkal jobban érzem magam, magabiztosabb lettem, merek emberek társaságában lenni. De a fiu témát még kerülöm, a régi kép él még bennem magamról.. Szoktam kapni pozitív visszajelzéseket, és ez annyira furcsa még. Hogy emberszámba, ill nőszámba vesznek a férfiak O.O 22/L
U.I.:nem vagyok most sem egy Jessica Alba, csak a régi énemhez képest nézek ki jobban.
Figyu ezt is meg kell szoknod. Én 16 tól 20 éves koromig leadtam 35 kilót, sportoltam a arcomat fogamat rendbe raktam. 18 évesen rám se néztek a csajok és ilyen visszahúzódó magányos srác voltam most 20 évesen meg sokan dicsérnek aranyos, kedves szexi vagyok és már állandóan bulizom.
Szóval kell egy idő míg átállsz hogy te bomba csaj vagy :)
Köszönöm mindenkinek a bíztatást, szép szavakat... Nagyon sokat tanultam a kitartásról a változás alatt, és a linkelt rap dal is annyira jó! Köszi! Pont leírja, ahogy érzem magam. Mert mindig rohanok valahova, holott lassan kellen előre haladni, és ez sokszor kemény munka meg fenékreülés néha, de megéri :). Olyan, mintha egy uj életet kaptam volna, megpróbálok hozzászokni, hogy lehet ezt másképp is :).
Ami a fiut illeti, kicsit rossz emlék fűz a dologhoz. Igen, szerintem is e is benne van a dologban, hogy félek egy uj kapcsolattól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!